anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot porta un abonament digi pe o cartela orange sau trebuie sa cumpar alta?

Mili1999
Junior entuziast

Buna

Acum 2 luni am achizitionat o cartela orange pentru a verifica semnal in apropriere.

Intrebarea mea este daca am um abonament digi ma pot porta cu el pe aceasta cartela orange sau trebuie sa cumpar alta?

Digi are semnal mai slab si viteze mici.

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil

Cel mai bine te duci într-un magazin Orange shop unde vei putea realiza portarea.

De asemenea poți intra in contact cu Orange pentru a obține mai multe informații:

pe chat din aplicația my Orange

la telefon 300

Din câte știu poți folosi cartela orange ca număr provizoriu până la portare însă numai un consultant Orange îți poate oferi toate detaliile

Calitatea serviciilor Orange este foarte buna cu mult peste Digi.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

arsradu
#StarMember

Salut,

Ideea portarii este de a-ti pastra numarul initial, si a-l trece la alt operator. Deci nu poti porta un abonament Digi pe un numar existent de Prepay. La momentul cererii de portare, tu vei primi o alta cartela, cu un numar provizoriu, care ulterior, dupa finalizarea portarii, se va transforma in numarul tau de la Digi.

Iti recomand, daca ai un iPhone, sa faci activarea SIM-ului intr-un telefon non-iPhone. Altfel e posibil sa apara probleme cu numarul afisat pentru iMessage, si sa fie nevoie sa faci o inlocuire de SIM dupa portare.

De asemenea, daca ai credit sau optiune pe cartela curenta, iti recomand sa-l consumi. Daca ai un telefon Dual-SIM, nu ar trebui sa fie o problema sa folosesti ambele cartele (cea provizorie, in curs de portare, si cea curenta).

Alternativ, daca ai credit neconsumat, il poti transfera (partial sau total, in functie de suma) pe cealalta cartela.

Oricum ar fi, cererea se face intr-un Orange Shop. Si mare atentie la ce semnezi, sa nu te trezesti cu abonament(e) la Orange!

Client Orange

Mili1999
Junior entuziast

Eu vreau ca număr provizoriu cartela Orange actuala pe care o am de 1 luna și un pic.

Am activa o opțiune și o pot folosi până la portare.

Mili1999
Junior entuziast

Mă lămuresc in Orange store

Mulțumesc oricum

Portare pe numar existent nu se poate. Vei avea oricum o alta cartela, eventual fara credit (intreaba daca se poate), pe care o poti folosi ca numar temporar pana la portare.  Asta ca sa nu cumperi credit din nou. Dar nu poti folosi cartela existenta. 
Oricum, mai multe informatii poti obtine si in Orange Shop. 🙂

Client Orange

dragosbrm
Explorator entuziast

Bună! Desigur că te poți porta la Orange cu același număr! Doar că dacă încă ai perioadă contractuală la Digi și/sau  ți s-a oferit o reducere sau un telefon la activarea abonamentului va trebui să plătești taxă de reziliere(pretul abonamentului÷2 x nr de luni ramase pana la expirarea abonamentului) sau dacă ai și telefon achiziționat este același lucru dar se adaugă și ratele care au mai rămas.

Pentru a afla exact daca ai de platit vreo ceva la Digi poti suna la ei si sa intrebi cat este taxa de reziliere pentru numărul respectiv.

Când vei face portarea ți se va oferi un număr provizoriu până când portarea este acceptată de Digi,și bineînteles nu poti păstra aceeași cartelă

Am avut si eu un număr în Digi, inca aveam perioada contractuala dar nu mi se oferise nicio reducere și nu achizitionasem niciun telefon la activarea abonamentului așa că nu am platit nimic la portare. Am răspuns exact cum s-a întâmplat la mine!

Zi minunată!