anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pentru serviciu Pre pay

Buna! Ma numesc Ionut si vin cu o intrebare: azi am incarcat cartela pre pay cu 18€ credit si acuma asteptam sa primesc cele 5 sanse la Pianta paty dar nu i-am primit, oare se mai primesc sau au fost scoasa campania? Va multumesc! 

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Campion

Salutare!

Pentru a primi cele 5 Pinata încărcarea trebuie făcută din aplicația mobilă my orange. Ai făcut încărcarea din aplicația mobilă my Orange?

Da din aplicatia My Orange si am platit cu cardul.

Este prima încărcare pe aceasta luna?

"Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu opțiune de minimum 5 € credit” va fi recompensată cu 5 Pinate în valoare de 60 puncte fiecare pentru primele 3 reîncărcări efectuate cu succes din cont în decursul unei luni calendaristice."

Nu! O incarc cam de de cel putin 16 ani cu valoare intre 15-200€ pe luna,in fuctie de ce am nevoie si de fiecare data am primit cele 5 Pianta,dar acuma deloc,eu m-am gandit ca s-a desfintat campania asta,chiar nu inteleg acuma de ce nu i-am primit. 

Dacă încarci de mai mult de 3 ori într-o lună nu ți se mai acorda pinatele in acea lună.

Am întrebat dacă în luna decembrie ai facut de mai mult de 3 încărcări.

Intra in aplicație și vezi daca opțiunea este activa pe aceasta luna.

Apare așa

6818.jpg

Sau ceva asemănător

6820.jpg

Luna Decembrie nu am incarcat-o, numai acuma cu cei 18€.

O sa incerc sa sun maine la ei sa vad oare de ce nu i-am primit si voi reveni la tine cu um raspuns. Eu cam banuiesc eu de ce, dar vrwau sa fiu sigur. 

Le poți scrie și pe chatul din aplicație. Care este bănuială ta?

Am avut o mica problema cu cartela,cineva si-a facut pe numarul meu pre pay cam 12 conturi cu al meu care-l aveam oficial pe contul My Orange si luna trecuta nu am mai putut intra deloc pe cont, am sunat la ei si mi-au zis ca numarul este suspendat pe motiv de frauda, dupa aceia a trebuit sa fac cerere cu copie de buletin si sa le demonstrez ca eu nu am fost si ca respect termenii si conditiile prevazute de Orange SA dupa aceia a trebiit sa mai fac o cerere tot cu copie de buletin sa-mi seaga toate conturile incilsiv al meu oficial, dupa ce s-au sters mi-am facut inapoi contul si acuma mi-am incarcat cartela, dar luna trecuta nu am incarvat-o deloc, ca nu am putut fiiind suspendata si eu cred ca acesta este motivul pentru care nu mi-a dat cele 5 Pianta, dar sun eu maime la ei si ma lamuresc si te anunt. 

Este și asta o posibilitate. Pentru celelalte acțiuni ai primit pinate?

Sper sa se rezolve. 

Da am primit,numai acuma nu am primit dupa ce am incarcat-o cu 18 €.