04-05-2026 07:26 AM - editat 04-05-2026 07:29 AM
1. Cel mai mare curs valutar calculat la o factura/reîncărcare prepay (un curs, desigur care din pct de vedere bancar nu exista).
2. 1 Luna de zile = 28 zile - 1 an = 13 luni.
3. Taxa de prost (procesare) 3 lei
Folosesc Orange inca din vremea cand a apărut Dialog, probabil nu as schimba pentru nimic acest lucru, totusi sa ajung sa iei pielea de pe oameni in halul asta nu este business ci cămătărie mascată.
Am găsit totuși cateva solutii care va vor liniști pe parcurs. Ori de cate ori mi se termina opțiunea in apropiere de weekend voi reincarca doar daca e musai obligatoriu, altfel nu veți mai avea posibilitatea de a lua la final de an a 13 a reîncărcare.
Vreți 3 lei taxa de prost, nicio problema voi reîncărca la orice reprezentanta Orange, Cash fise de 1 ban, (nu stau bine cu timpul dar nici angajații dvs nu vor sta bine cu nervii numărând fise).
Povestea continua.... asa cum o scrieți!
la 07-05-2026 01:09 PM
mai bine mai devreme decat mai tarziu. Deci euro, durerea e la fel de mare acum sau mai tarziu. In plus de asta apare o anumita stabilitate a preturilor (dispare cursul de schimb) Si de ce sa o tot lalaim? De 20 de ani ne jucam cu cursul, ca sa platim bugetarii si sa scadem deficitul anual
la 07-05-2026 01:21 PM
Din nefericire, mai sunt si altii care trebuie sa decida. Teoretic, Romania a avut la un moment dat majoritatea criteriilor de aderare, dar nu s-au putut mentine timpul necesar cat sa putem adera. Si mie mi-ar conveni ca toate preturile sa fie in aceeasi moneda si sa nu mai avem diferente de curs valutar, dar decizia nu este la noi (din pacate).
la 07-05-2026 08:18 PM
Cât timp le merge și au clienți, ce le pasa, prost nu e cel ce cere
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor