anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange, îmi vreau opțiunile înapoi

alterego
Cunoscător

Update!!! Problema s-a rezolvat, am activat opțiunile ca să fiu sigur că nu se mai joacă de-a v-ați ascunselea. Acum sper ca opțiunea 12 luni să se reactiveze singură fără intervenții de la tehnic Orange.

Salutare tuturor,

pentru că cineva mai deștept decât mine mi-a spus într-o situație asemănătoare, aici în comunitate, că trebuie să plec de la premisa că Orange va da cu o mână și va lua cu două, am făcut o captură de ecran cu opțiunile disponibile și neactivate.

Probabil nu sunt singurul afectat, dar dacă se rezolvă problema, se rezolvă pentru toți.

16 Răspunsuri 16

RafaHelper
#StarMember

Salut @alterego

Care e problema in cazul tau? Nu se prea înțelege cu ce ești afectat. 

@RafaHelper nu mai sunt disponibile pentru activare, au dispărut pur și simplu din cont...

@alterego ai luat legătura cu Orange prin chat pentru a rezolva aceasta problema?

@RafaHelper ultimele interacțiuni cu Orange pe această temă m-au lăsat fără opțiuni... dar cum calul de dar nu se caută la dinți... și cum n-aveam făcută captură cu situația contului... am înghițit în sec.

@alterego si de ce nu vrei sa detaliezi? Nu știu ce ai vorbit dar daca cereai o rezolvare sigur se primea. 

@RafaHelper pari că te pricepi la toate, tipic balcanic, doar că nu-i chiar așa... opțiunile despre care vorbesc s-au dus pe copcă pentru că urmau să expire, iar eu am descoperit că mi-au dispărut din cont cu o zi înainte când doream să le activez... așa că e posibil să fi dispărut de ceva timp și eu să fi observat când era prea târziu...

Dar crede-mă că e un talmeș-balmeș cu opțiunile acestea... uite, pentru că am activat un bonus de internet nelimitat de la Pinata Party, opțiunea cadou de 6 euro valabilă 12 luni nu s-a mai activat în luna respectivă. Cei de la Orange mi-a spus că nu se pot activa simultan mai multe opțiuni de internet nelimitat, aceasta în condițiile în care am avut la un moment dat și 3 opțiuni de internet nelimitat (opțiunea 12 luni, opțiunea 28 zile și pinata party).

Iar acum pe un număr îmi arată că opțiunea se va reactiva pe 27 iunie 2025...

@alterego mulțumesc! Eu apreciez orice remarca, totuși, nu am zis niciodată ca le știu pe toate si nici nu cred asta 🙂

Deci opțiunile prezentate in prima captura nu mai sunt in contul tau?

@RafaHelper nu... pur și simplu au dispărut... 

DanielaH
Moderator

@alterego, dacă vrei să rugăm colegii să verifice, trimite-ne, te rog, numărul de telefon în mesaj privat.

@DanielaH cred că ar fi indicat o verificare generală pe conturile prepay, că sigur nu sunt singurul afectat...

alterego
Cunoscător

Timpul tace și trece... tik-tok, tik-tok, tik-tok...

alterego
Cunoscător

problema a fost rezolvată, mulțumesc...

totuși, deși am activat-o, opțiunea de 1 an de zile nu-mi apare în listă, spre deosebire de cea de 28 zile care a apărut la câteva minute...

alterego
Cunoscător

Observ că e o tendință ca orice aș activa să nu-mi apară în cont deși primesc feedback că opțiunile sunt alocate/activate pe numărul respectiv.

Da, așa este, opțiunile se activează, dar este o eroare la afișarea lor în contul online. Situația este cunoscută și se lucrează la remedierea ei.