la 03-10-2024 02:05 PM - editat ultima oară la 03-10-2024 02:09 PM de DanielaH
Salut!
Am o întrebare:
am câștigat din două jocuri opțiunea de 6€ 28 zile și opțiunea 6€ timp de 12 luni. Asta înseamnă că am opțiuni pt un an întreg ?
(Și... cum se activează?)
la 03-10-2024 04:18 PM
Salut, Dimitrie569,
Legat de optiunea de 6 euro la care faci referire, intr-adevar, are o valabilitate de 12 luni si o poti activa/aloca o singura data in acel interval de 1 an. La finalul acestei perioade, optiunea se reactiveaza automat, insa doar daca ai credit suficient pe cont. Daca, totusi, alegi sa o dezactivezi, o poti face direct din My Orange, insa nu vei mai avea posibilitatea de a o reactiva.
Acum, pentru activarea bonusului, gasesti mai jos pasii necesari:
- daca nu ai cont My Orange, introduci numarul de telefon Orange PrePay in caseta corespunzatoare din joc si apoi adaugi codul unic de autentificare primit prin SMS, pe numarul respectiv;
- dupa autentificare in My Orange, accesezi ramura "Abonamente si Optiuni" din sectiunea "Optiuni cadou" , alegi optiunea disponibila, accepti termenii si conditiile serviciului, iar apoi apesi butonul "Finalizeaza". In urma acestei actiuni se va afisa un mesaj de confirmare.
Multumim!
la 03-10-2024 04:18 PM
Salut, Dimitrie569,
Legat de optiunea de 6 euro la care faci referire, intr-adevar, are o valabilitate de 12 luni si o poti activa/aloca o singura data in acel interval de 1 an. La finalul acestei perioade, optiunea se reactiveaza automat, insa doar daca ai credit suficient pe cont. Daca, totusi, alegi sa o dezactivezi, o poti face direct din My Orange, insa nu vei mai avea posibilitatea de a o reactiva.
Acum, pentru activarea bonusului, gasesti mai jos pasii necesari:
- daca nu ai cont My Orange, introduci numarul de telefon Orange PrePay in caseta corespunzatoare din joc si apoi adaugi codul unic de autentificare primit prin SMS, pe numarul respectiv;
- dupa autentificare in My Orange, accesezi ramura "Abonamente si Optiuni" din sectiunea "Optiuni cadou" , alegi optiunea disponibila, accepti termenii si conditiile serviciului, iar apoi apesi butonul "Finalizeaza". In urma acestei actiuni se va afisa un mesaj de confirmare.
Multumim!
la 03-10-2024 04:44 PM
Ok mulțumesc frumos!😀
la 04-10-2024 01:56 AM
Salut,
Informații pe care ar trebui sa le cunoști:
O zi frumoasa!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor