anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu îmi merge Internetul cu o opțiune de 6euro

Ella3
Începător

Buna. Am nevoie de ajutor, nu îmi merge Internetul deloc de câteva sapatamani , am o opțiune de 6euro pe cartela prepay. Recent am fost la orange si nu am rezolvat nimic.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Bună, @Ella3 ,

Nu-ți apare semnal 4g/ 5g sau cum? Să nu fie vreo cu congestie sau vreun echipament defect prin zonă unde locuiești! Ai verificat și cu alte telefoane? Cunoscuții tăi au semnal?

arsradu
#StarMember

Salut,

Ce se intampla mai exact? Daca incerci sa deschizi google.com in browser iti da eroare? Iti apare 3G/4G/5G langa semnal? Ce s-a modificat in momentul in care a inceput sa nu mai mearga?

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Ella3: Bun venit în Comunitate. Înțeleg că ai încărcat cu opțiune de 6euro. 6euro CREDIT sau opțiune cu resurse (minute/SMS/net)? O confirmare cu un screen-shot din MyOrange a resurselor alocate sau după mesajul primit de la 333 sau *133# ar fi de mare ajutor ca să clarificăm situația contului tău.  Sper să nu fi încărcat credit și să nu ai extraopțiunea activată.

Pe de altă parte, de ce nu te-au putut ajuta colegii din magazinul Orange? Ce ți-au argumentat la situația reclamată aici? Te așteptăm cu informații și detalii.

DanielaH
Moderator

Ella, te așteptăm să revii cu mai multe detalii.