anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu îmi merge Internetul cu o opțiune de 6euro

Ella3
Începător

Buna. Am nevoie de ajutor, nu îmi merge Internetul deloc de câteva sapatamani , am o opțiune de 6euro pe cartela prepay. Recent am fost la orange si nu am rezolvat nimic.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Bună, @Ella3 ,

Nu-ți apare semnal 4g/ 5g sau cum? Să nu fie vreo cu congestie sau vreun echipament defect prin zonă unde locuiești! Ai verificat și cu alte telefoane? Cunoscuții tăi au semnal?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Ce se intampla mai exact? Daca incerci sa deschizi google.com in browser iti da eroare? Iti apare 3G/4G/5G langa semnal? Ce s-a modificat in momentul in care a inceput sa nu mai mearga?

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Ella3: Bun venit în Comunitate. Înțeleg că ai încărcat cu opțiune de 6euro. 6euro CREDIT sau opțiune cu resurse (minute/SMS/net)? O confirmare cu un screen-shot din MyOrange a resurselor alocate sau după mesajul primit de la 333 sau *133# ar fi de mare ajutor ca să clarificăm situația contului tău.  Sper să nu fi încărcat credit și să nu ai extraopțiunea activată.

Pe de altă parte, de ce nu te-au putut ajuta colegii din magazinul Orange? Ce ți-au argumentat la situația reclamată aici? Te așteptăm cu informații și detalii.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

DanielaH
Moderator

Ella, te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).