anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi s-a activat o opțiune gresita

duumi_w
Începător
Salutari mi s-a activat o opțiune de 6 euro doar cu net adica nu pot suna, pot sa fac ceva in privința asta sau trebuie sa reincarc iar pentru minute...
3 Răspunsuri 3

RafaHelper
#StarMember
Salut @duumi.w, ‏‏‎ ‎ Daca nu ai consumat din traficul de internet inclus in oferta de 6 euro, poți încerca sa trimiți un SMS gratuit la 321 cu textul CREDIT pentru a vedea daca primești creditul înapoi. Daca nu se întâmpla nimic, suna la 300 si vezi daca te poate ajuta cineva. Nu iți pot garanta ca vei putea activa o alta opțiune, cel mai probabil va fi nevoie sa reîncarci din nou cartela. ‏‏‎ ‎ Noaptea apelul la 300 este taxabil daca vrei sa vorbești cu un operator sau poți aștepta pana mâine dimineața când apelul va fi gratuit după ora 8:00. Mai multe detalii despre cum poți contacta orange găsești aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest răspuns sau oricare altu oferit de colegii mei nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Vio73
#StarMember
Salutare Dacă nu ai consumat din creditul respectiv, te sfătuiesc să iei legătura cu un operatot prin Chat Djingo sau la 300, după ora 8 și să-i spui ce dorești. Mai sunt topicuri în Comunitate asemănătoare: https://comunitate.orange.ro/questions/2476078-reincarcare-gresita sau: https://comunitate.orange.ro/questions/2454097-greseala-activare-optiune-online Sper să se poate face ceva în cazul tău, altfel va fi nevoie să reîncarci. Baftă!

RafaHelper
#StarMember
@duumi.w, poți sa ne spui ce ai rezolvat?