anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesageria vocala

Yan41
Vizitator

Bună ziua! Am o problema la mesageria vocala,sunt pe cartela prepay. Cand închid telefonul sau îl pun pe modul avion după ce l deschid îmi apare ca am 33 mesaje vocale,însă când sun la 555 nu mi apare niciun mesaj vocal. Ce e de făcut? Va mulțumesc.  

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că este vorba despre faptul că ai apeluri nepreluate ( pierdute), ci nu mesaje. Dacă ar fi.mesaje propriu-zise, le-ai putea asculta.

Ca să nu mai ai astfel de probleme, poți să dezactivezi serviciul respectiv și cine are nevoie să te sune, chiar dacă nu poți răspunde sau nu ai semnal, îți pot da SMS sau un mesaj pe watshapp sau alte mijloace de comunicare.

Mai multe detalii despre mesagerie ai aici .

Baftă!

 

Sa înțeleg ca am apeluri pierdute în mesageria vocală sau cum? Și cum pot șterge ?

Cred că te notifică. Nu știu exact, dar așa aveam și eu pe vremuri, când țineam activă mesageria vocală. Apoi am dezactivat-o. Eu nu sunt de la Orange și îți spun doar din propria experiență. Ca să nu mai fie probleme, o dezactivezi.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Yan41: Dacă ai avea mesaje vocale, atunci le-ai regăsi apelând la 555. Dar acele mesaje SMS menționate sunt simple notificări că ai fost apelat și nu s-a răspuns: fie că nu era semnal, era telefonul închis, pe mod avion sau chiar când nu se dorește a răspunde, motivele pot fi diverse.

Am dezactivat-o și tot îmi apare aceeași treaba. 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Ai cumva serviciul nonstop activat? Pentru dezactivarea acestuia apelează la 555, conform detaliilor de aici. Succes.

Mulțumesc, dar nu am opțiunea activata...ma.dispera de acum...

Atunci le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator. Nu ți se va răspunde imediat, dar mâine sper să te rezolve 

Baftă!