anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet indisponibil la oferta 1 euro la PrePay

Alexi
Începător
  1. Salut! Am încarcat telefonul de pe aplicatia MyOrange, acea ofertă cu 1e în care ai minute nelimitate si 10gb bonus timp de 15zile. Minutele merg însă internetul nu merge deloc, apare H+ însă nu functionează. Am încarcat toate metodele de la schimbarea retelei 4, 3, 2g până la restartarea telefonului. Vă rog sa mă ajutați, am aceasta problema de 2 zile!
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Alexi: Oferta cu 1€ nu mai este de mult timp valabilă 15zile, ci este valabilă doar 7zile. Însă dacă ai nevoie de date mobile atunci trebuie să activezi o opțiune de minim 5€. Nici bonusul nu se poate folosi și nici opțiune cu date mobile incluse nu există sub 5€.

Revino dacă ai nevoie de alte detalii.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

H+ e destul de slabut. Un google.com ai incercat sa deschizi in browser? Setarile de APN sunt facute in telefon? In mod normal, ar trebui sa fie deja, dar poti verifica, pentru orice eventualitate.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Alexi: Oferta cu 1€ nu mai este de mult timp valabilă 15zile, ci este valabilă doar 7zile. Însă dacă ai nevoie de date mobile atunci trebuie să activezi o opțiune de minim 5€. Nici bonusul nu se poate folosi și nici opțiune cu date mobile incluse nu există sub 5€.

Revino dacă ai nevoie de alte detalii.

Salutare!

Nu mai irosiți banii inutil cu încărcări din acestea de 1-2 euro, pentru că sunt multe inconveniente, inclusiv cel că nu aveți acces la 4g/4g+. La o încărcare de minim 5 euro, avantajele sunt mult mai mari decât la un abonament!

Baftă!

@Vio73: Nevoile sunt multiple și diferite la fiecare. Eu de exemplu, așa am ajuns la prepay: un abonament de 5€ era mult prea mare pentru ceea ce aveam nevoie. Nu e de zgârcenie, e despre principii. Și este chiar mai bine.

FLo1
#StarMember

Revin cu rectificarea menționată și aici: Opțiunea de 1euro a revenit la perioada de valabilitate anterioară, adică 15 zile (în loc de 7 zile, cât s-a încercat aproape juma' de an). 

FLo1_0-1666674011052.png

 

Razvan
#StarMember

Salutare! In ce zonă este semnalul h+? ORO, a mai tăiat din spectrul de 15 MHz pe B1 și au rămas cu 5 MHz pe 3G, iar 10 MHz au fost alocați pe 4G/5G. Dacă te afli intr-o zonă cu 3G pe 900 MHz (B8) și cu congestii, la fel internetul este inutilizabil. Poti verifica acest lucru, instalând aplicatia Netmonitor sau Netmonster din Google Play. 

@Razvan: Contează zona când opțiunea nu are date mobile incluse, iar netul din bonus nu este valabil cu opțiune sub 5 euro? Iar în lipsa unui credit pe cont activ.... H+ / 3G / 4G... chiar nici nu mai contează.

S-ar putea sa conteze. Intr-adevar, daca se reincarca sub 5E, accesul la 4G va fi restrictionat, dar am vazut ca unele zone in care 3G cam sughite la viteza. Am avut telefonul pus pe 3G si am avut nevoie de net in zona Magurele (mai aproape de Bucuresti decat de Institutul de Fizica a Pamantului) si viteza era relaxant... de mica (nu cred ca am ajuns la 2 Mbps). In schimb, pe 4G am ajuns la aproape 200Mbps (cum zici si tu, poate prea mult pentru ce aveam nevoie). Pentru un apel video prin Whatsapp, viteza in 3G nu a fost cea mai ofertanta.

Daca al nostru vizitator (dupa avatar, presupun ca este o doamna/domnisoara) este intr-o zona in care acoperirea 3G este deficitara (sau in curs de trecere spre 4G), ma gandesc ca s-ar putea sa conteze informatia.