Din pacate da, asa s-a intamplat. Am cumparat o cartela orange pentru a-mi face un telefon de munca, in ideea de a nu mai folosi numarul personal. am prestabilit un mesaj pe care ulterior l-am trimis tuturor pacientilor. o parte din ele s-au trimis, iar ulterior am sesizat ca o parte nu. Ce-i drept, unui nr foarte mare de persoane (in jur de 200 si ceva). Nu am stiut ca nu pot primi apeluri si nici nu pot initia. Am sunat dupa un timp la cei de la orange, de unde mi s a supus ca intr-adevar nr este suspendat si ca va trimite ea o solicitare iar eu nu mai trebuie sa fac nimic.si ca in general dureaza cam 30 de zile pana se rezolva, dar ca se va rezolva mai repede.
Am tot asteptat, aprox o sapt, pana am sunat din nou, in ideea sa nu fiu stresanta. La al doilea apel catre ei, am aflat abia ca de fapt trebuia sa fac ceva, si anume sa trimit un email prin care sa mentionez ce anume am facut si cum am procedat, si ca faptul ca nr este suspendat, poate fi din cauza unui nr mare de sms uri trimise, in acelasi timp si ca probabil daca as fi trimis la un interval de o ora, nu s-ar fi intamplat acest lucru.
Afland toate aceste detalii, evident ca am trimis repejor email si am asteptat. Ieri am sunat din nou, mi a raspuns alta persoana evident care m-a instiintat ca nu se mai poate face nimic, ca numarul a fost suspendat si ca perioada rezolvarii acestei situatii a trecut de 30 de zile. In plus, si il cred pe cuvant, ca mi-ar fi trimis un mesaj aparent la momentul respectiv cand am trimis acele mesaje prin care m-au instiinat cu privire la suspendarea numarului, si ca in baza lor apare trimis dar eu nu am primit nici un mesaj de la ei, pentru daca as fi primit clar as fi sunat mai din timp.. pentru ca nu as fi dorit sa o iau de la capat, in conditiile in care anuntasem deja toti pacientii de nr nou... a fost tare neplacuta situatia si este jenanta ca la scurta perioada de timp sa-i anunt pe toti, din nou, de schimbarea numarului de telefon, intr-o luna de zile..Astazi mi am luat cartela noua de telefon, asta este.. doar ca am mari emotii sa nu patesc la fel. Evident ca voi trimite mesajele cu interval de timp de o ora, doua intre mesaje, sperand totusi ca acum sa fie in ordine si sa nu se repete situatia. Tocmai de aceea am ales sa pun o intrebare pentru ca nu am gasit nimic concrect in Termenii si conditii
PS. cred ca nimeni nu se gandeste vreodata, ca atunci cand isi cumpara o cartela cu numar, sa verifice intai termenii si conditiile, sau sa-i treaca prin cap ca incalca ceva anume (in situatia de fata TCG)