anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este relevanta bonificatia de date mobile conditionata de incarcarea prepay-ului cu optiune de minim 5€/luna?

FLo1
#StarMember
Aceasta intrebare este mai mult un sondaj pentru utilizatorii Prepay, dar si cu abonament: Ce rost si cat de util este un bonus de date (in cantitate de GB), daca acesta este oferit pentru un numar de prepay care nu incarca cu optiune de minim 5€, sau bonus de cateva zeci de GB pe un abonament cu internet nelimitat? Nu ati prefera acel bonus sa poata fi facut "cadou" , adica sa poti stabili pe ce numar vrei sa aloci bonusul? Nu de putine ori am primit bonus de internet pe degeaba: era activ doar cu optiune de minim 5€. Si daca incarcam cu 5€, personal nu mai aveam nevoie de acel bonus: era prea mult. Deci ce folos sa-l ai si sa nu-l poti folosi, sau sa nu-l poti oferi altcuiva care ar avea nevoie sau s-ar incadra si cu pragul valoric.
Voi ce parere aveti privind gestionarea bonusului de date mobile, primit in special pe prepay dar si pe abonament in anumite conditii???
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Așa este! S-ar putea gândi și la ceva alternativ, pentru cei care nu-i ajută acel bonus. Dar în același timp, sunt utilizatori prepay care pot avea nevoie de bonusul respectiv. La abonamentele cu net nelimitat, chiar nu - i mai văd relevanța bonusului în GB, chiar și de vechime, lucru pe care l-am mai spus dealtfel. Trebuie gândite alte genuri de recompense pentru așa ceva!

Razvan
#StarMember
Bonusul face parte din EO de 5 euro, dar sună mai bine, în marketing, să-i dai omului ceva în plus pe lângă ce a primit deja.

FLo1
#StarMember
"Sa-i dai ceva"... DA, de acord, dar sa-i fie si util. Altfel degeaba il aloci acelui cont. Sau sa-l poti activa cand vrei tu sau pentru ce numar vrei tu. Exemplu: bonusul de date de pe abonament, in functie de anii vechime. E la liber. Daca ar fi fost valabil doar in anumite conditii.... nu-l mai doreai, cu siguranta. Concret, 2 cazuri: a) Cum ar fi fost de primit bonusul de date mobile de pe abonament daca activarea lui era conditionata de alte plati sau incarcari de prepay-uri (ca exemplu)? b) Cum e "vrajeala" discutata in alte topicuri de "Ia nene telefonu' gratis, dar cotizeaza cu SMS sau altceva in urmatoarele minute..."? E furtul clasic....

FaraUnID
Campion certificat
Cam aceeasi discutie se poate lansa si in cazul glumei proaste, pardon, am vrut sa tastez in cazul programului de loialitate Orange Phone Credit unde sunt luate in calcul doar reincarcarile de minim 6 euro si unde in oferta avem super telefoane cu 1GB RAM si 8GB spatiu de stocare. Anterior primeai bonus si pentru reincarcarile de 5 euro. Acum, nu doar ca pragul minim s-a marit de la 5 euro la 6 euro, dar valoarea bonusului a scazut de la 1,35 euro la 0,9 euro. Viitorul suna bine!

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: "Orange Phone Credit" este inca o gluma proasta. Conform https://www.orange.ro/help/programul-orange-phone-credit-55 ..... eu nu voi ajunge sa iau un telefon din acel credit nici daca as vrea. In 2 ani de zile imi expira creditul inainte de a beneficia de el. Ar fi ca "steaua eminesciana": . :)))))

FaraUnID
Campion certificat
Este demostrat statistic faptul ca foarte multi consumatori sunt spalati pe creier si se activeaza instant in momentul in care aud sau citesc expresii si cuvinte precum: Bonus, Promotie, Reduceri, Black Friday, Pret Special, Pret Promotional, Castiga, Poti Castiga, Sale, Concurs, etc Cel mai bun exemplu este acest Yoxo, care in momentul in care a fost anuntat aici, in comunitate, si promitea bani inapoi pentru internetul neconsumat, au fost cativa utilizatori (destul de multi daca ma intrebi pe mine) care au fost in climax, desi toate cifrele aratau clar faptul ca produsul eram mult mai slab si mai scump si decat un abonament si decat un prepay. Chiar exista cateva topicuri deschise de utilizatori care intreaba "da' concursuri cand mai faceti?" Propabil acesta este profilul robot al majoritatii clientilor companiei.

Miha_Z
#StarMember
Si mie mi-ar place ca sa impart din Gb din abonament. Sa zic ca pe luna consum ~ 20Gb si pe restul sa-i impart rudelor, prietenilor care au nevoie. Sau macar sa-mi dea posibilitatea de a oferi cadou bonusul din vechime.

Mădălin
Cunoscător certificat
Hmm...Orange are foarte bine făcute opțiunile pentru prepay cu toate că dacă nu ar exista acel bonus de 50 GB date 5 GB ar fi insuficient pentru o lună. In comparație cu firmele concurente Orange e pistol cu apa la capitolul internet (număr de GB incluși) .Dar bonusul ăla face diferența cu toate că într-o zi pe YouTube îl consumi sigur. Cred că și valoarea de 4 euro trebuie să permită accesul la internet.

FLo1
#StarMember
@Madalin: Sunt de acord cu tine doar daca: - consumi net mobil desi ai acces la net wifi; - iti incarci cu 5€/luna doar pentru net, desi nu ai avea nevoie de alte resurse; - desi ai putea incarca prepayul cu o valoare mai mica, tu o preferi pe cea de 5€; - desi te descurci fara date mobile, totusi tu preferi sa ai un"stoc" cat de bun de date mobile. Ca o completare: sunt de acord, pentru ECHITATE,nu pentru mine, ca optiunea de 4€ ar trebui sa contina date mobile, chiar daca nu ar beneficia de bonus (ca diferenta intre optiunile de 4 si 5€).