anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este posibil sa faci 3 reîncărcări în aceeași zi la un interval de 3-5 minute pe același număr de telefon?

MARIUS_68
Începător
Este posibil sa faci 3 reîncărcări în aceeași zi la un interval de 3-5 minute pe același număr de telefon... "Subliniez"... Cu oferta de 5€ cu minute nelimitate...!!! Vă mulțumesc
5 Răspunsuri 5

TheSpecialist
Maestru
Salut, Marius! Ne întrebi dacă se poate face fizic treaba asta, sau vrei sa îți exprimi o nemulțumire? Formularea ta este puțin ambigua.

DanielaH
Moderator
@MARIUS, bun venit în Comunitatea Orange! Te așteptăm cu mai multe detalii despre situația ta, ca să te putem ajuta cu răspunsuri.

MARIUS_68
Începător
Întreb din amândouă punctele de vedere, și fizic și ca nemulțumire...

Razvan
#StarMember
Tehnic este posibil, însă bag de seama, că ai ceva nemulțumiri în legătură cu aceste reîncărcări și mi se pare că nu le-ai efectuat personal. Este adevărat?

Neaplicabil
Din cate stiu eu, da, poti avea mai multe optiuni active simultan pe acelasi numar. Acuma, nu stiu daca are vreo relevanta daca e aceeasi optiune sau sunt optiuni diferite. Dar da, poti sa activezi mai multe optiuni in acelasi timp, pe acelasi numar, si, daca nu ma insel, se vor cumula beneficiile. Intervalul de timp dintre incarcari nu cred ca are vreo importanta in cazul asta. Practic vei avea aceeasi perioada de valabilitate, dar mai multe beneficii.