anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eSIM prepay comandat online comanda anulata banii nefiind returnati

feli11
Junior

Pe data de 24.07.2026 am facut comanda la un eSIM prepay , la scurt timp comanda a fost anulata  ( oare de ce ? ) iar dupa o ora aceeasi comanda aprobata si banii din cont au fost retrasi. Domnisoarele de la Orange nu gaseau  comanda iar dupa ce le-am trimis screenshoturi cu comana aprobata si cu banii trasi din cont , ma poarta cu cioara vopsita de cateva zile.  Deci comana anulata banii nefiind returnati. Halal . Am apelat la DIGI super sevicii. NEVER ORANGE.

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

Salut și bun venir în Comunitate!

Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Dă-ne, te rog, numărul comenzii.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Salut . Numărul comenzii este. 340243.

feli11
Junior

Salut . Numărul comenzii este. 340243.

DanielaH
Moderator

Colegii ne-au confirmat că suma a fost deblocată, urmând să se aloce în contul din care s-a efectuat plata în aproximativ 3 zile lucrătoare, în funcție de banca emitentă.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Imi pare rau ca trebuie sa spun: Rusine ORANGE . Am comandat eSIM pentru Fetita mea ,efectiv pentru Internet . Am fost de pe 26.07 pana pe 02.08 in Romania in Concediu. Fetita dezamagita .... BANII TRASI DIN CONT FARA SERVICII OFERITE: CEVA NU FUNCTIONEAZA ACOLO LA ORANGE...Fortat de imprejurari, DIGI.ro perfect cu Roaming activat , 4 € 150 GB. Nu pot sa cred ca birocratia a ajuns si in mediul privat.... 

Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Nu este vorba despre biroctație, a fost o situație punctuală cu o eroare tehnică la această comandă :(( 

Deci sint 1% speranta sa-mi revad banii ?

Sigur că da. Cum spuneam, în aproximativ 3 zile lucrătoare banii vor fi restituiți în contul de unde au plecat. Colegii mei au făcut toate demersurile necesare pentru returnarea sumei blocate.