anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dovada că nu te poți baza pe serviciul Orange PrePay pentru gestionarea finanțelor personale!

Omblajin
Vizitator

La Vodafone PrePay există parolă pentru protecția contului. La Orange Prepay nu există. La Vodafone PrePay există parolă pentru protecția codului PUK. La Orange Prepay nu există. La Vodafone PrePay poate fi înregistrat un număr de telefon cu datele personale. La Orange Prepay nu se poate. Aplicația MyVodafone folosește 2FA la PrePay și se poate schimba un SIM folosind un SIM blank oricând, direct din aplicație. La Orange Prepay nu se poate. Contul MyVodafone PrePay poate fi șters doar apelând Serviciul Clienți. La Orange Prepay contul acum se poate șterge direct din aplicația My Orange de către client, se poate crea altul nou de către orice impostor și se șterge tot istoricul de la activarea numărului Orange Prepay, iar în caz de furt sau de acordare a numărului de telefon unui impostor utilizatorul de drept nu poate demonstra în niciun fel că numărul i-a aparținut! Orange Prepay e bun doar să cumperi o cartelă de la aprozar, iar când expiră opțiunea să o rupi și să o arunci. No social media or banking using Orange Prepay!

5 Răspunsuri 5

Viper
Explorator

Mulțumim pentru aceste informații!

Tot ceea ce am relatat este valabil și pentru Orange YOXO.

Bine, bine. Nu am înțeles partea cu finanțele personale din titlu totuși, cum funcționează?

E simplu. Numărul de telefon e doar o ustensilă care te conectează la contul Orange Prepay. Însă băncile, platformele social media, etc, cer un număr de telefon, nu le pasă cum îl administrezi! Și tocmai am demonstrat că există șanse foarte mari, oricând, să pierzi un număr de telefon Orange Prepay pentru totdeauna! Oricâte comentarii se vor aduna aici, argumentele pe care le-am menționat sunt 100% imbatabile! ORICE setări ai face, un număr de telefon Orange Prepay este considerat al oricui de pe planeta Terra! Nu riscați cu conturile voastre bancare sau cu conturile voastre de pe platformele social media! Încheiați abonament Orange clasic pentru așa ceva.

Eviți subiectul din propriul tău titlu, ce poți face efectiv, astăzi, dacă ai "preluat controlul" unui număr de telefon prepay (deși nu ai menționat cum poți face asta) să-ți afecteze gestionarea finanțelor personale?