anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De unde pot cumpara un telefon prin programul phone credit?

Alessia08
Începător
Am strâns la reîncărcarea cartelei 16,5 euro bonus. De unde pot cumpara telefon prin phone credit?
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Poți folosi bonusul Phone Credit dacă numărul tău PrePay este în perioadă activă, doar în magazinul online Orange, dacă au trecut minim 72 de ore de la ultima utilizare. Intra in contul tău My Orange. Apoi, accesează secțiunea magazin online. De acolo poți cumpara telefoane cu banii acumulați.

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

teacher_
#StarMember
Salut @Arsradu... Bonusul se poate pierde în urmatoarele situații : -nu s-a făcut o reîncărcarcare în ultimele 60 de zile. -expira creditul cumulat acesta fiind valabil 24 luni de la acordare Si eu am vazut acum ca s-a diminuat din el, aveam undeva la 45 de Euro, acum am 37, deci s-a resetat oarecum programul, pana acum puteam sa cumpar un telefon, acum scrie ca mai trebuie sa incarc de 6 ori pentru a putea face o achizitie.... Bine macar ca e compatibil cu programul Buy-back..!

Neaplicabil
Da, ar fi putut sa fie si asta, dar nu e cazul aici. 🙂 Mai degraba as zice ca a fost un pic de mentenanta programata pentru trecerea la noul sistem. Si pare sa fie ok acum. :) Atasat ai o comparatie, inainte si dupa. 🙂 Cum era aseara si cum e in dimineata asta. Aparent am avut eu norocul sa fiu primul care sesizeaza schimbarea in aplicatia My Orange. :)) Sugestie #1: daca a fost mentenanta, si intrucat probabil ca vor mai fi pe viitor (ceea ce e absolut normal), poate n-ar fi rau ca aplicatia sa afiseze un mesaj in sensul asta, undeva sus intr-un banner pe care sa-l poti inchide. Astfel incat sa stie si userul de asta. Sugestie #2: daca informatia referitoare la Phone Credit (sau orice alta valoare din aplicatie) nu e disponibila in momentul ala (cum presupun ca s-a intamplat in cazul asta), eu zic ca ar fi mai ok ca aplicatia sa afiseze NA in loc de valoare 0. Pentru ca una e sa nu ai acces la informatia corecta, si alta e sa afisezi o informatie gresita, doar ca sa afisezi ceva. 🙂 Sugestiile de mai sus sunt valabile atat pentru aplicatia My Orange, cat si pentru site. Aceeasi problema a fost si acolo, ceea ce e absolut firesc, din moment ce informatia e luata cel mai probabil din acelasi loc.

Vio73
#StarMember
Nu știam nici eu aceste detalii. Mulțumesc!

DanielaH
Moderator
@arsradu, mulțumim pentru sugestii! Le vom redirecționa către colegii de la PrePay și My Orange.