Da, ar fi putut sa fie si asta, dar nu e cazul aici. 🙂 Mai degraba as zice ca a fost un pic de mentenanta programata pentru trecerea la noul sistem. Si pare sa fie ok acum. :)
Atasat ai o comparatie, inainte si dupa. 🙂 Cum era aseara si cum e in dimineata asta. Aparent am avut eu norocul sa fiu primul care sesizeaza schimbarea in aplicatia My Orange. :))
Sugestie #1: daca a fost mentenanta, si intrucat probabil ca vor mai fi pe viitor (ceea ce e absolut normal), poate n-ar fi rau ca aplicatia sa afiseze un mesaj in sensul asta, undeva sus intr-un banner pe care sa-l poti inchide. Astfel incat sa stie si userul de asta.
Sugestie #2: daca informatia referitoare la Phone Credit (sau orice alta valoare din aplicatie) nu e disponibila in momentul ala (cum presupun ca s-a intamplat in cazul asta), eu zic ca ar fi mai ok ca aplicatia sa afiseze NA in loc de valoare 0. Pentru ca una e sa nu ai acces la informatia corecta, si alta e sa afisezi o informatie gresita, doar ca sa afisezi ceva. 🙂
Sugestiile de mai sus sunt valabile atat pentru aplicatia My Orange, cat si pentru site. Aceeasi problema a fost si acolo, ceea ce e absolut firesc, din moment ce informatia e luata cel mai probabil din acelasi loc.