anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De unde pot cumpara un telefon prin programul phone credit?

Alessia08
Începător
Am strâns la reîncărcarea cartelei 16,5 euro bonus. De unde pot cumpara telefon prin phone credit?
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Poți folosi bonusul Phone Credit dacă numărul tău PrePay este în perioadă activă, doar în magazinul online Orange, dacă au trecut minim 72 de ore de la ultima utilizare. Intra in contul tău My Orange. Apoi, accesează secțiunea magazin online. De acolo poți cumpara telefoane cu banii acumulați.

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Oricum nu merge decât online, deci pică chestia cu magazinul.

FUSTEI_MIHAI
Junior
Magazin orange

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Magazinul online Orange, evident.

Neaplicabil
Mai este de actualitate programul Phone Credit? Aveti idee?

FaraUnID
Campion certificat
Da, programul Orange Phone Credit este activ cu mentiunea ca se pot achizitiona doar telefoane si doar din magazinul online.

Neaplicabil
@FaraUnID, mersi frumos de raspuns. Motivul pentru care am intrebat daca mai e valabil sau nu, este pentru ca aici (https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus) la Cat timp este disponibila oferta, zice asa. "Oferta promoțională pentru Orange Phone Credit este valabilă din 10 iunie 2019 până la 19 iulie 2019." Sa inteleg ca doar acel bonus de 50% este valabil in perioada asta? Sau cu totul? Pentru ca eu am primit acum cateva zile pe telefon un mesaj de la Orange care ma invita sa-mi fac reincarcari in ideea in care primesc Phone Credit. Acuma, partea confusing este ca: De aici: https://www.orange.ro/help/programul-orange-phone-credit-55 daca dai click pe Orange Phone Credit din sectiunea Ce este Orange Phone Credit, o sa ajungi aici: https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/ (unde se adauga acea mentiune cu data de expirare). Sa inteleg ca acea perioada a fost doar pentru Bonus....? Adica acuma daca o sa fac o incarcare din My Orange, n-o sa-mi mai dea acel + 50%? Sunt un pic confuz.

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai probabil Orange a uitat sa actualzeze informatia pe site. Eu am reincarcat saptamana trecuta un prepay si am primit acel bonus aferent programului Orange Phone Credit.

teacher_
#StarMember
Eu îmi reincarc online de vreo 3 ani in fiecare lună și primesc acest bonus de 50%. Nu s-a terminat in iulie. Va fi valabil și de acum înainte.

Neaplicabil
Cool! Mersi frumos amandurora. Si as mai avea o intrebare legata de acest Phone Credit. Intra la "incarcare online" orice incarcare facuta cu cardul? Sau trebuie sa fie din contul My Orange? De exemplu, la Vodafone obisnuiam sa incarc din ING Homebank. Pentru ca din My Vodafone, dura 10 minute sa-mi faca o incarcare. Pe cand din ING, era instant. Ideea e ca m-am obisnuit sa incarc din ING. Si intrebarea ar fi: voi ati incarcat si din alta parte sau doar din contul My Orange? Si daca da, se mai primeste acel bonus si in cazul asta?

FaraUnID
Campion certificat
Eu, fiind abonat, reincarc din contul de abonat cu plata inclusa in factura. In felul acesta primesc acel bonus cu 50% mai mult Orange Phone Credit, iar pe abonament primesc 30 GB cadou ca urmare a reicarcarii efectuate.

teacher_
#StarMember
Bonusul de 50% îl primești doar la încărcare din My Orange exclusiv. Poți fi reîncărcat și de altcineva, de pe abonament, sau poți să reîncarci din orice Orange Shop sau Store. Daca alegi plata cu cardul, poți plăti cu orice card în contul meu Orange, plata se face instant, sau poți alege sa fii reincarcat de cineva, cu plata la facturarea abonamentului persoanei respective. Dar la ce ai întrebat, primești bonus doar când încarci din contul tau, sau când cineva îți incarca de pe abonament, tot din conturile lor Orange.

Neaplicabil
Aha, am inteles. Well, eu nu sunt abonat. Si incarcarile le fac cu cardul. Ok, no problem. Poate mai sunt si altii care au incercat exact scenariul asta. 🙂 Daca nu, o sa intreb intr-un magazin, sau pe chat. Inca o data mersi frumos de raspunsuri.

FaraUnID
Campion certificat
Daca tot ai un prepay, poti sa-ti deschizi cont Orange asociat acelui numar prepay si reincarci online din cont, platind cu cardul. Cum am spus, prin Orange Phone Credit se pot achizitiona doar telefoane si doar din magazinul online. Din acest motiv tind sa cred ca un cont Orange te poate ajuta.

Neaplicabil
Da, da. Pai din contul meu fac incarcarile. :) Intrebarea era doar daca ai exact aceleasi beneficii (Phone Credit + bonus 50%) de oriunde ai face incarcarea (atata timp cat e online) sau trebuie sa fie musai de pe site-ul Orange.

Neaplicabil
Hello guys! Eu stiu ca de astazi s-au modificat conditiile de acordare a Phone Credit-ului (si nu pot sa zic ca sunt foarte incantat de modificari), dar nu-mi amintesc sa scrie pe undeva ca se si sterge automat tot ce ai strans pana acum! Aparent m-am trezit cu bonusul pe 0. Nu ca era prea mult oricum. Aveti idee ce s-a intamplat aici?