anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce Orange s-a zgârcit în ultima vreme cu internetul din opțiuni?

Mădălin
Cunoscător certificat
De ce credeți că Orange a devenit cea mai zgârcită "rețea" din Romania la internetul din opțiuni?
Nu exista nici un alt operator in Romania care sa ofere 5 GB la o opțiune de 5 euro .Cei 5 GB sunt consumați imediat pe Facebook dacă videoclipurile peste care treci dar nu le vizualizezi sunt pe autoplay.
Amintesc :
©Digi 2 euro -minute și net nelimitat timp de 3 luni
©Telekom minute și internet nelimitat cu 5 euro timp de 1 luna
©Vodafone nelimitat la 5 euro
©Orange 5 GB internet pe luna la opțiunea de 5 euro
48 Răspunsuri 48

Romeo_
Senior certificat
Vodafone,Digi si Telekom vor sa atraga clientii pe care ii are Orange de aia ofera nelimitat.......iar la Orange fiind multi clienti netul trebuie impartit sa ajunga la toti...deci nu e “zgarcit” e cumpatat cu resursele ;)))

Ascary
Campion certificat
Cred că nici echipamentele actuale ale Orange nu permit internet nelimitat la toată lumea. Eu prefer calitatea în dauna cantității. Cum ar fi sa am internet nelimitat însă sa am o viteza slabă?

Vio73
#StarMember
Permit, dar mai trebuie suplimentat pe ici, pe colo. Oricum trebuie făcut acest lucru, dacă vor performanță.

Morado60
Junior
Doar Orange știe.

Vio73
#StarMember
Orange s-a mișcat mai greu mai mereu cu ofertele, dar până la urmă trebuie să analizăm serviciile lor din toate punctele de vedere și, cu siguranță, vom observa că sunt mult în fața celorlalți. Și cei care cred că nu este așa, au oricând posibilitatea să aleagă serviciile altora.

iuiu88
Cunoscător
Poate pentru ca a oferit internet la liber vara asta ? Si atunci avem 5GB inclusi in oferta Prepay de 5 Euro + internet nelimitat ( valabil pana in 2020 cu optiune activa de minim 5 Euro ) . Mie imi pare un Deal destul de rezonabil .

Vio73
#StarMember
Mai mult decât rezonabil. Ar trebui să vină cu bonusuri din astea și la abonamente din când în când și ar atrage mulți clienți.

Ioana_5
Junior
E mai naspa la Orange ești obligat acum sa-ti pui opțiunea de 6€ sa ai net mai mult eu mi-am schimbat simul din motivul ăsta și mă gândesc sa mă bag la alta rețea.

Vio73
#StarMember
Cred că poți să-ți activezi și opțiunea aia cu ,,net la liber", chiar și la opțiunea de 5 euro.

FaraUnID
Campion certificat
@Ioana Din 17 iulie primești automat 30 GB bonus și la activarea unei opțiuni PrePay de 5 € credit + 1 luna de internet gratuit si necontorizat. Sursa - https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#minute sau https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#net

Neaplicabil
Pana acum 2 ani, orange atragea cu internetul, iar acum ca si au atins tinta au cam inceput sa taie...concurenta ofera mult mai mult,asa ca ma gandesc sa ma mut

Neaplicabil
Parerea mea ca si au atins tinta ptr nr de abonati si acum pot sa taie din obtiuni.

Razvan
#StarMember
Dacă ar da la toți nelimitat, în zonele cu portofoliu mare de clienți Orange, reteaua radio ar fi blocata pe 4G, congestie pe parcursul zilei. Rețeaua 4G e mai puțin densă, cu capacitate mai mică în multe zone din țară pe 800 MHz, comparativ cu 3G pe 2100 MHz.

Vio73
#StarMember
Asta s-ar putea rezolva cu puțină bunăvoință și ceva investiții. Ținând cont că tot va trebui la un moment dat densificare, ar putea să folosească benzile adecvate. Dar poate o fac cu 5g-ul mai bine!

Liva
Junior entuziast
Avand in vedere ca minutele si sms sunt nelimitate nu mai ramane decat diferentierea abonamentelor prin traficul de net. Cu cat ai abonament mai mare primesti si trafic de net mai mare.