anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot reincarca automat 2 numere de telefon din abonamentul meu

Popi
Începător
De ce nu pot adauga 2 numere de telefon pentru reîncărcare automata din abonamentul meu?
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Normal ar trebui să poți! Ai detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/reincarcare-automata/ Este explicat la ,,Întrebări frecvente ". Găsești atașat și poză. Îți spune ceva acolo sau ce se întâmplă? Cred că poți face o sesizare pe Chat sau la serviciul.clienti@orange.ro. sau la sesizari@orange.com ( văd că ești pe fostul T) și explicat acest aspect. Baftă!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember
Eu pot sa reîncarci cu plata la factura 2 numere și nu întâmpin probleme. Am unul pe 12 și unul pe 17 (lunar). Foarte probabil sa vina și al treilea de luna viitoare. Ce eroare primești?
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

FLo1
#StarMember
@Popi: abonamentul este provenit din fostul Telekom? La fel și numerele pe care dorești a le încărca? Ce valoare are abonamentul și cu ce valori vrei să reîncarci? ....pt că există niște condiții și limite. Revino cu detalii...
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

DanielaH
Moderator
@Popi, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu detalii noi.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.