anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu merge facturarea cu Orange PrePay pe aplicații în Google Play?

Claudiu_4
Începător
Nu am abonament dar am euro pe cartelă si totuși nu merge sa bag bani în joc deși înainte mergea ? Nu se mai poate decât pe abonament ?
6 Răspunsuri 6

Neaplicabil
Cred ca ai un thread similar aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2148440-plata-jocurilor-aplicatiilor-app-store-numarul-orange Cat despre de ce, sincer eu n-am cumparat niciodata din jocuri decat cu cardul. Nici nu stiam ca se poate pe cartela... Stiu ca ultima data, chestiile astea erau posibile doar pe abonament. Presupun ca exista un motiv pentru care s-a ales varianta asta. Cel mai bine da un mail la serviciul.clienti@orange.ro si intreaba daca s-a schimbat ceva in politica Orange cu privire la chestia asta. De asemenea, poti incerca prin apel la 300, sau pe chat, folosind Djingo. Poate Google nu mai da voie. De curiozitate, primesti vreo eroare cand incerci sa faci o plata de genul asta? Sau pur si simplu nu mai ai optiunea in meniul aplicatiei/jocului?

DanielaH
Moderator
@Claudiu_4, ai reușit să faci plata în Google Play? Ar trebui să funcționeze și pentru abonament și pentru PrePay. Ne dai, te rog, mai multe detalii? Mulțumim!

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Reînvii topic-ul, am testat și eu : L.e.: trebuie calculat exact cursul la care ți se va procesa plata + TVA și dacă mai sunt alte comisioane etc. - in general e de preferat sa fie 1-2 euro în plus pe cont

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@ClaudiuP_1 mulțumim mult pentru update. Deci acum totul este în regulă, ai reușit să faci plata, corect?

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Da, platforma ce afișa prețul calcula euro la un curs diferit de cel din Google cu câțiva centi

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
În regulă, mă bucur că a mers @ClaudiuP_1 :) Ar mai fi de specificat pe acest topic și limitele tranzacționale: puteți descarca jocuri și aplicații din Google Play în valoare de maxim 70 lei fiecare (fără TVA), în limita a 225 lei lunar (fără TVA).