anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce imi arata ca sunt neînregistrat in retea cand sun pe cineva?

Blaga_Diana
Junior
Am cumparat recent o cartela cu număr dar fara optiune, am încărcat o optiune cu 5 euro de la orange si imi arata ca sunt neînregistrat in retea
29 Răspunsuri 29

Blaga_Diana
Junior
O sa merg la un orange shop luni

Neaplicabil
Daca nu prinde semnal, fie nu exista semnal deloc in zona ta (ceea ce ar fi destul de ciudat, dar nu imposibil), fie SIM-ul e inactiv. Ceea ce ma face sa ma intreb cum ai incarcat SIM-ul respectiv daca el e inactiv. Din cate stiu eu, la prepaid, nr de telefon iti este alocat cand introduci sim-ul in telefon. Cu ocazia asta, SIM-ul se si inregistreaza in retea. In cazul tau, SIM-ul ala si-a luat vreodata semnal de cand l-ai cumparat? Sau cum i-ai aflat numarul de telefon? De asemenea, SIM-ul a fost nou, in tipla, cand l-ai luat? Daca zici ca ai platit 33 de lei pentru cartela, asta e corespundentul unei incarcari de 6 euro. Daca ai platit suma asta pentru SIM, mai mult ca sigur SIM-ul a venit deja cu credit pe el (sau extraoptiune). Cand ti-ai luat SIM-ul si cand ai facut ultima reincarcare?

Blaga_Diana
Junior
Era in tipla Am încărcat optiunea fix dupa ce am băgat cartela in telefon Prinde semnal pe alt telefon dar tot imi da ca este neînregistrat in retea

Neaplicabil
Foarte ciudata treaba... Vezi intr-un Orange Shop daca se poate rezolva. Ma gandesc ca o eventuala inlocuire de SIM ar putea sa ajute. Asta daca nu e de la telefon. Alt SIM merge ok in telefonul ala? Poate e restrictionat, pentru un motiv anume.

teacher_
#StarMember
Ok...ai urmat pașii din primul link pe care ți l-am trimis? In primul răspuns dat?

Vio73
#StarMember
Probabil e o problemă tehnică. Încearcă să introduci simul și în alt telefon.

Vrajitoarea
Cunoscător
https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2017-08/user_guide_prepay_pachet_SIM_august.pdf Ai reusit? Mai sus e link-ul pentru ghidul pentru prepay si la sectiunile 1.4 si 1.5 se refera la activarea cartelelor prepay la 1.4 cele cu 0 euro credit si la 1.5 cele cu 5 euro credit. In mod normal "Inregistrarea in retea are loc dupa ce ai introdus cartela SIM in telefon, l-ai pornit si ai introdus codul PIN initial 0000."

teacher_
#StarMember
Ai reușit ceva? Sunt chiar curios cum e cu cartela cu 0 credit inițial cumpărată din magazin...!

Vio73
#StarMember
Posibil să fie simul dezactivat și degeaba ai reîncarcat.

DanielaH
Moderator
@Blaga Diana, ai rezolvat problema cu cartela neînregistrată în rețea? Întoarce-te, te rog, în Comunitate și povestește-ne cum ai procedat! Mulțumim!

Vio73
#StarMember
Cred că sim-ul acela nu era în regulă!

FLo1
#StarMember
@Blaga Diana: Problema simplu de constatat, intrucat e o problema de telefon: Ai mobilul dual-SIM? Ai grija ca simurile nu functioneaza decat separat, indiferent ca vorbim despre voce sau date. Daca vreo aplicatie foloseste datele/servicii voce pe un SIM, celalalt... pauza. Daca nu e cazul, atunci incearca varianta inregistrarii manuale: cautare retea... selectare operator Orange. Sunt momente/modele care nu stiu decat manual sa se conecteze, chiar daca ai selectat optiunea pe automat.

Razvan
#StarMember
Dacă era o cartela inactiva din start, ea nu putea fi reîncarcată. Dacă a pus credit pe ea, și nu a utilizat-o timp de 3 luni, aceasta se dezactivează automat.

FLo1
#StarMember
Ar fi interesant de vazut daca poate fi apelata sau doar nu poate apela. Atunci s-ar stii daca e o problema de credit/resurse sau una de conectivitate/telefon.

DanielaH
Moderator

@Vio73, @Razvan și @Flo_1, problema Dianei a fost semnalată în noiembrie anul trecut; presupun că nu mai este de actualitate. Nu știm dacă s-a rezolvat sau nu, pentru că nu a mai revenit în Comunitate.

 

@Blaga Diana, te așteptăm să ne spui cum ai rezolvat și, binențeles, și cu alte întrebări și răspunsuri noi.