anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa-mi activez card Prepaid din strainatate?

Struer
Junior

Cum pot sa-mi activez card Prepaid fiind deja in strainatate ?

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Inteleg ca ai deja cartela SIM (SIM card) in afara Romaniei si este neactivata? Pentru a prelua semnal (si numar de telefon) este necesara conectarea la o antena Orange Romania inainte. Pe urma, liber la orice vrei sa faci...

Daca este o cartela (SIM card) cu numar, dar fara credit sau optiune, poti reincarca din aplicatia MyOrange sau poti ruga pe cineva sa incarce numarul tau.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu înțeleg ce înseamnă ,,card prepay"! Te referi cumva la cartelă prepay? Dă mai multe detalii! Este o cartelă nouă sau nu merge să reîncarci? 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Inteleg ca ai deja cartela SIM (SIM card) in afara Romaniei si este neactivata? Pentru a prelua semnal (si numar de telefon) este necesara conectarea la o antena Orange Romania inainte. Pe urma, liber la orice vrei sa faci...

Daca este o cartela (SIM card) cu numar, dar fara credit sau optiune, poti reincarca din aplicatia MyOrange sau poti ruga pe cineva sa incarce numarul tau.

Mulțumesc foarte mult. 

Am înțeles totul.

FLo1
#StarMember

Salut @Struer: Ai un SIM Prepay neactivat și ești acum în roaming dorind să activezi SIM-ul respectiv? Din păcate activarea se poate face doar în țară, pentru ca numărul să se conecteze mai întâi la o antenă ORANGE, abia ulterior vei putea încărca fie credit (pentru activare roaming manual), fie să activezi o opțiune cu resurse și roaming pentru a utiliza numărul în afara României.

Te așteptăm cu eventuale detalii pentru alte informații. Să ai o zi bună.

Mulțumesc foarte mult.

Acum înțeleg totul.

DanielaH
Moderator

@Struer, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta pentru a te putea ajuta cu răspunsuri concrete. Mulțumim.