anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa fac o reincărcare PrePay din roaming?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți în roaming și să rămâneți fără credit? Sau să aveți nevoie de mai mult credit?

 

Cea mai simplă modalitate prin care poți efectua o reîncărcare din afara țării este direct prin intermediul unui card bancar folosind contul My Orange. Chiar dacă nu ai cont, poți reîncărca direct de pe site de aici.

 

Dacă nu ai acces la Internet, poți să folosești coduri de reîncărcare (cumpărate din țară sau pe care să ți le transmită cineva din țară). Poți apela *122*cod reîncărcare# (dacă te afli într-o țară unde serviciul Self Care este disponibil) sau poți să apelezi secvența 222/ cod reîncărcare (14 cifre).

 

Poți deasemenea să apelezi la un abonat să-ti reîncarce cartela direct din contul lui My Orange sau Self Care *100#. La fel de bine, prin intermediul opțiunii Transfer Credit din My Orange sau de la *100# (ramura 4 – Credit și reîncărcare), un alt utilizator PrePay îți poate transfera credit direct pe numărul tău.

 

Watch out! Pentru a apela Serviciul Self Care din roaming este nevoie ca serviciul de roaming să fie activ!

 

Voi v-ați aflat vreodată într-o astfel de situație? Cum ați procedat? Cunoașteți și alte metode de reîncărcare din roaming?

7 Răspunsuri 7

TheSpecialist
Maestru
Foarte utile informațiile. Am încărcat și eu de câteva ori, aflandu-ma în Roaming, o cartela PrePay care era tot în Roaming, folosind Self Care. Acum, cea mai simpla varianta mi s-ar părea direct din Orange Money.

Anonim
Neaplicabil
Mulțumim pentru informații. Nu am reîncărcat niciodată în afara țării dar acum voi știi cum să procedez. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Nu am reincarcat PrePay din roaming. De obicei fac reincarcari din My Orange. Multumim pentru informatiile transmise.

Anca07
#StarMember
De obicei incarc din contul my orange cand sunt in roaming, insa am mai folosit ca si alternativa, site-urile ce ofera reincarcare prepay pentru toti furnizorii de telefonie mobila.

Razvan
#StarMember
Din My Orange am reîncărcat numărul soției.

Vio73
#StarMember
Da, din My Orange cred că este cel mai la îndemână!

Gianni
Cunoscător certificat
Chiar am fost blocat în Roaming dintr-o cauza încă neelucidată, neavînd nici măcar posibilitatea de a putea reîncărca. Chiar dacă aveam credit nu puteam folosi datele mobile. Cînd am avut posibilitatea de a mă putea conecta la internet am reîncărcat folosind contul My Orange. De atunci îl folosesc mereu și sunt foarte mulțumit de simplicitatea, rapiditatea și eficienta cu care se operează. Chiar este un serviciu foarte bun și il recomand tuturor celor care sunt în Roaming și nu numai;))).