anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot reîncărca o cartelă online fara sa imi trimita factura?

Melissa96
Începător
Cum pot reîncărca o cartelă online fara sa imi trimita factura?
9 Răspunsuri 9

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Bună Melissa. Poți opta să plătești reîncărcarea online prin intermediul aplcației sau direct din contul meu My Orange, la Reîncărcare prepay, bifând opțiunea dorită. Poți opta să plătești cu BT Pay sau cu cardul. Dacă te-am ajutat, nu ezita să apeși butonul SOLUȚIE, din STÂNGA JOS.

CrissAlina
Junior entuziast
Buna, cel mai simplu prin aplicatia My Orange 🙂

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Bună, Detalii despre reîncărcarea online din My Orange ai mai jos: https://www.orange.ro/help/cum-iti-reincarci-cartela-prepay-direct-din-aplicatia-my-orange-15128 Ai acolo posibilitatea să alegi plata cu un card ( fără factură, cum ai spus) sau pe factură. Baftă!

FLo1
#StarMember
Se pare că se citește dar nu se înțelege. S-a solicitat încărcarea unui prepay, online și fără să se emită factură. Ei bine la Orange nu se poate. Orice încărcare din MyOrange se lasă cu factură pentru încărcare. @Inițiator: Orice plată online se va finaliza cel puțin cu o confirmare a plății efectuate online transmisă pe adresa de email. Acestea-s regulile ”jocului”. Dacă nu vrei factură urme pe online, atunci obligatoriu o deplasare la orice partener Orange sau alte magazine care vând cartele cu credit. PS: Dacă vrei urme pierdute, atunci reîncarci numărul fără să-ți accesezi contul MyOrange, iar la adresa de facturare pentru plata cu cardul poți introduce date.... false, inclusiv email. Așa factura emisă nu va mai ajunge OFICIAL, deși se va emite inevitabil.

teacher_
#StarMember
Poți pune orice adresa de mail acolo la confirmare, una pe care nu o folosești, sau a altei persoane.

arsradu
#StarMember
Uite aici cateva metode alternative de reincarcare: Altex: https://altex.ro/reincarcare-electronica-orange/cpd/SRVREINORANGE/ Emag: https://www.emag.ro/reincarcare-cartele-prepay-online De asemenea, din aplicatiile de internet banking ale bancilor. Undeva se va emite cu siguranta o factura. Pentru ca altfel nu se poate. Dar ideea e daca iti trimite tie factura sau nu. De asemenea, ai putea sa faci incarcarea de pe un alt cont My Orange, daca nu vrei sa vina factura pe contul tau.
Client Orange

Trixen_old
Cunoscător
Varianta veche oare mai merge? Merg in magazin, cer un cod de reincarcare, platesc. Stiu ca primeam bonul fiscal si o foaie cu codul de reincarcare, dar nu tin minte sa fi primit vreodata factura de la magazinele de colt 🙂

delfinas
#StarMember
Melissa a lansat bomba si a fugit, nu mai da detalii, fiecare intelege ce poate si da sfaturi in consecinta. Frumos era sa reapara si macar sa explice ce si cum, sa multumeasca pt ajutor si sa spuna daca a reusit ce si-a propus. Ma rog, nu e singura care face asa...

DanielaH
Moderator
@Melissa96, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informațiile dorite.