anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum deblochez SIM suspendat pe motiv termeni si conditii generale?

Gabyy
Junior
Cum obtin deblocarea SIM dupa restrictionare pe motiv TCG (termeni si conditii generale)??
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat

Deblocarea uunui SIM blocat de operator se poate face doar prin apel la Serviciul Clienti (de pe un alt numar de telefon).

 

Un SIM poate fi blocat de operator din mai multe motive:

  • ai trimis sau efectuat apeluri comerciale nesolicitate, cineva a formulat un report abuse catre Orange si acestia ti-au suspendat numarul in urma unor verificari;
  • exista o hotarare judecatoreasca in acest sens si operatorul nu face altceva decat sa o puna in practica;
  • desi majoritatea optiunilor prepay si a abonamentelor includ resurse de tipul "Nelimitat National Voce si SMS" se aplica si aici un principiu al utilizarii rezonabile. Adica acel "Nelimitat" este in realitate limitat undeva la cca 5000 unitati / lunar (posibil sa ma insel eu in privinta cifrei, da va spuns la sigur ca exista o limita in acest sens);

Daca in decursul unei luni de facturare sau valabilitate optiune prepay, utilizatorul consuma mai mult de 5000 unitati exista riscul ca acel SIM sa fie dezactivat pe motiv de utilizare abuziva a retelei.

 

Vizualizare soluţie în postul original

36 Răspunsuri 36

Gabyy
Junior
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/...NELIMITAT https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/ Minute si SMS NELIMITAT...unde?

FaraUnID
Campion certificat
Nelimitatul oferit de operatorii telecom din Romania este un artificu de marketing arhicunoscut printe utilizatorii care au ceva vechime in retea. Orice oferta prepay, fie ea cu nelimitat sau nu, se supune prevederilor TCG. Eu ti-am explicat si ti-am dat link si ti-am pus si printscreen cu acele preveri prin care nelimitatul nu este chiar nelimitat. Daca tu nu te-ai documentat inainte de activa acel SIM si/sau oferta cu nelimitat si nici nu esti capabil sa vezi padurea din cauza copacilor.....nu mai este problemea mea si nici a operatorului. Plus de asta, intr-unul din mesaje postate aici, chiar tu au spus aici ceva de genul: "SIM A FOST RESTRICTIONAT DATORITA NUMARULUI DE SMS intr-un timp scurt...."

Gabyy
Junior
Artificiul de marketing se foloseste in alimentatie si alte domenii naturale..nu in telecomunicatii unde 8G ne radiaza....in concluzie este musca..nu e musca..e carcalac:)) E NELIMITAT..ba nu e..e TCG:)) O sa fie marketing si la gramul de aer respirat..oare ce domeniu va fi??:))) si se va respira NELIMITAT, dar cu TCG:)).

delfinas
#StarMember
Gabyy, exact cum am intuit eu, prea multe mesaje in timp scurt. Altădată, mai răruț, că-i mai drăguț sau mai folosește și alte aplicații de mesagerie! 😉

Ascary
Campion certificat
Eu nu mai trimit SMS de foarte mult timp. Whatsapp-ul să trăiască. Are si multe optiuni,poze,clipuri, conferințe...de ce m-as mai complica cu SMS-uri ?

Gabyy
Junior
O sa folosesc mai des aplicatiile dotate cu mesagerie, cum procedeaza majoritatea dintre noi, daca s-a luat dreptul la sms cu TCG. Daca patiti ca mine, o sa stati la rand sa va recuperati nr, bineinteles cu buletinul pt a face sesizare. Si hop..se va ramane in baza de date:))) O seara buna va doresc

Ascary
Campion certificat
Seara buna si tie Gabby si te mai asteptam cu alte intrebari si de ce nu,chiar tu sa raspuzi la intrebarile colegilor 🙂