anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum activez roaming-ul pe prepay?

ștefan_păscuțoi
Începător
activare roming prepay
9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Reîncarci cu EO de minim 10 Euro exclusiv din contul My Orange sau 12 Euro prin celelalte platforme de încărcare. Dacă nu ai EO cu minute naționale activă, poți activa roaming și consum doar pe credit, taxarea făcându-se la minut/sms/Mb.

Vio73
#StarMember
Trebuie să ai opțiune de minim 10 euro activă. Poți să activezi fie din My Orange, *100#, de la 300, de pe chat, din Shop sau de la parteneri, etc. Dacă nu ai opțiunea respectivă activă, o poți face pe creditul disponibil, dar la prețuri mari. Succes!

Miha_Z
#StarMember
Dacă vrei să pleci într-o țară din Spațiul Economic European SEE trebuie sa activezi opțiunea de 10 euro credit sau 12 euro credit cu beneficii naționale și în roaming. Poți activa opțiunea cu 10 euro credit exclusiv din contul tău My Orange. Opțiunea de 12 euro credit poate fi activată: din contul tău My Orange; direct din secțiunea de reîncărcare, dacă nu ai cont; la *100#, ramura Roaming sau din oricare magazin Orange, dacă te afli încă în România. Dacă vrei să pleci într-o țară din afara Spațiului Economic European activează opțiunea de 12 euro credit cu beneficii naționale și în roaming. Când pleci în alte țări ale lumii pentru care există opțiuni dedicate de roaming (Arabia Saudită, Argentina, Australia, Canada, China, Elveția, Israel, Moldova, Muntenegru, Peru, Qatar, Republica Dominicană, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina, Statele Unite, Thailanda, Turcia și Ucraina), alege opțiunea cu minute sau opțiunea cu internet care ți se potrivește. Mai multe detalii: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciul-roaming-pe-cartela-mea-prepay-7448

Romeo_
Senior certificat
Reîncarcã sa ai suficient credit,acum depinde in ce tara mergi dar daca mergi in excursie la un hotel poti incerca sa folosesti wifi-ul de acolo 😉

Laura_cio
Senior
Bine punctat, Miha! Am observat ca in momentul revenirii in țara, roamingul s-a dezactivat, necesitând activare ori de câte ori părăsești țara. Am pățit-o cu tatăl meu acum 2 zile. El nu are un smartphone și i-l activasem eu acum ceva timp la *100#.

Mădălin
Cunoscător certificat
Activând o opțiune cu roaming de 10 sau 12 euro

ștefan_păscuțoi
Începător
trebuie sunat la orange pt activare ca la *100# nu gasesc sau se activeaza singur?

DanielaH
Moderator
@ștefan păscuțoiu, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

Vio73
#StarMember
@ștefan pășcuțoiu, Poți activa și din My Orange.