anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum închid o cartela sim prepray?

Gabyyy
Începător
Am avut 2 cartele în telefon, un sim prepray și un sim pe abonament. Pe cel de prepray l-am pierdut și aveam și credit și niște numere de telefoane foarte importante. Si când sun numărul, nu răspunde nimeni. Cum fac sa îl închid ca să nu mai poată să îl folosească nimeni?
1 Soluţie acceptată‚

mihai_13
Maestru
Daca poti sa faci dovada ca este numarul tau de prepay poti chiar recupera acel numar ( de exemplu daca ai incarcari repetate de pe abonament pe acel numar de prepay) Du-te intr-un magazin Orange si expuneti problema -sper sa ai succes .

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

mihai_13
Maestru
Daca poti sa faci dovada ca este numarul tau de prepay poti chiar recupera acel numar ( de exemplu daca ai incarcari repetate de pe abonament pe acel numar de prepay) Du-te intr-un magazin Orange si expuneti problema -sper sa ai succes .

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
@Gabyyy: SIM-ul pierdut.... pierdut rămâne. Numerele de telefon dacă au fost pe SIM.... sunt și ele pierdute în lipsa SIM-ului original. Singura variantă ar fi dacă îți poți recupera numărul (adică alt SIM pe acel număr cu blocarea celui pierdut) și aceasta doar pentru recuperarea creditului. Dar asta doar într-un Orange Shop. Sper sa ai noroc, deși problema la prepay e cam generală: SIM-ul de prepay e un ”ID la purtător”, adică ”cine-l are... e al lui”.

FaraUnID
Campion certificat
Corect, numarul de telefon se poate recupera (eventual si creditul existent neconsumat) daca declari acel SIM pierdut / furat si daca poti face dovada ca tu esti proprietarul acelui SIM. Mergi intr-un Orange Shop cu actul de identitate, dar ai grija sa nu te incalte cu un abonament pe 3 sau 6 luni motivand faptul ca "doar asa se poate recupera un numaru prepay". Din cate stiu eu prima inlocuire de SIM este gratuita.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Gabyyy, ‏‏‎ ‎ Ai rezolvat problema? Ti-ai recuperat numărul de prepay sau l-ai declarat pierdut? ‏‏‎ ‎ @FaraUnID Poţi solicita gratuit schimbarea cartelei SIM: - dacă SIM-ul tău este defect - dacă ai nevoie de un format diferit ( 4G, microSIM / nanoSIM / SIM standard ) ‏‏‎ ‎ Pentru celelalte situații ( pierdere, furt, cartela deteriorată ) schimbarea cartelei SIM costă 1.92 euro (TVA inclus) Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :‎ - dacă SIM-ul este defect/deteriorat: în orice magazin din rețeaua Orange (francize, parteneri şi Orange Shop) sau prin poşta - daca SIM-ul a fost pierdut sau furat: doar în magazinele proprii Orange (nu şi la parteneri)