anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu câți euro se poate încărca să dureze două luni?

Iulia22
Junior

Bună aș dori să știu cu câți euro se poate încarca să dureze două luni?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Bună@Iulia,

Nu prea mai văd nicio opțiune valabilă 2 luni.

Dacă vrei ceva mai ieftin, recomand Yoxo.

Detalii aici:

https://www.yoxo.ro/portare/?gclid=Cj0KCQjw_r6hBhDdARIsAMIDhV8PyphxSRsvDWMPaOu8Ec31WivpTB2-ieeUbbS9e...

 Baftă!

DanielaH
Moderator

Salut, Iulia!

Răspunsul la întrebare depinde de mai mulți factori și anume de cât și cum urmează să consumi resursele (credt sau opțiuni) în următoarele 2 luni. Vei folosi mai mult minute (naționale/ internaționale) sau vei face mai mult trafic de Internet? Vei fi în țară sau în roaming (SEE sau non-SEE)?

Oferă-ne, te rog, mai multe detalii.

arsradu
#StarMember

Salut Iulia,

Daca activezi si o optiune din acel credit, in functie de valoarea optiunii, vei avea nevoie de dublul sumei necesare pentru o luna.

Concret, daca planuiesti sa folosesti resursele incluse doar in tara, poti activa o optiune recurenta de minim 5 Euro, caz in care, daca vrei sa iti ajunga doua luni, vei incarca cu 10 Euro, activezi din primii 5 Euro optiunea, iar la expirarea ei, restul de 5 Euro vor fi folositi pentru reactivarea optiunii pentru inca o luna.

Pentru optiunile cu roaming SEE, acelasi lucru, doar ca aici sunt cateva mentiuni:

  1. optiunile cu roaming costa de obicei ceva mai mult (min 12 euro pentru SEE de exemplu) si au valabilitate mai mica (21 de zile, fata de 28/30 cele nationale). Ceea ce inseamna ca va trebui sa incarci mai des pentru acelasi interval de timp.
  2. optiunile cu roaming nu sunt recurente (nu se reactiveaza automat la expirare), deci, daca vrei o astfel de optiune, va trebui sa ai grija sa o activezi manual.
  3. nu vei putea folosi o astfel de optiune mai multe de aprox 2 luni la rand (61 de zile), datorita politicii de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. Ai mai multe detalii in sensul asta aici.

Daca vrei sa incarci si sa consumi din credit (ceea ce nu-ti recomand), e aproape imposibil de apreciat cu cat ar trebui sa incarci, pentru ca depinde de cat consumi.

Sper ca mesajul de mai sus raspunde intrebarii tale. In caz contrar, te asteptam cu mai multe detalii. 🙂

Client Orange

Razvan
#StarMember

Salutare! Dacă îți dorești doar să poți efectua apeluri/sms la nevoie, exclusiv din credit, pentru a beneficia de perioadă de valabilitate a cartelei de 60 zile (2 luni) este necesar să reîncarci cu minim 7 euro si vei avea o perioadă de grație de 365 zile.