anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Credit 7.5 euro disparut

Membrul
Junior

A dispărut creditul de 7.5 euro

Ce e de făcut?

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salut!

Răspunsul este simplu.

Verifica detalii convorbiri accesând contul my Orange și vei vedea exact pe ce sa cheltuit creditul.

Aplicația my Orange - altele - detalii convorbiri

sau din browser accesând linkul'

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos/cronos  secțiunea cronos- detalii convorbiri

Dacă nu ai avut o opțiune activa ce să includă date mobile sau minute naționale, cel mai probabil ai fost taxat pentru datele mobile consumate sau minute. Internetul consumat fara o opțiune activa sau când resursele disponibile în opțiunea activa sau consumat este foarte scump.

7176.jpg

7174.jpg

Pe viitor dacă încarci cu credit și nu dorești activarea unei opțiuni cu resurse incluse, închide datele mobile din setările telefonului și folosește doar conexiunea wifi.

Nici măcar nu e în telefon cartela, verificare se face prin cont Orange și acolo am constatat că lipsește credit. Mulțumesc 

MihaiC99
Campion certificat

Am înțeles acest lucru, însă în detalii convorbiri ar trebuie sa arate pe ce și când sa consumat creditul.

Verifica detalii convorbiri accesând contul my Orange și vei vedea exact pe ce sa cheltuit creditul.

Aplicația my Orange - altele - detalii convorbiri

sau din browser accesând linkul'

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos/cronos  secțiunea cronos- detalii convorbiri.

Ai verificat?

DanielaH
Moderator

@Membrul, ai verificat detaliile de convorbiri, s-a rezolvat/ clarificat situația cu creditul? 

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Am verificat, am pus cartela în telefon, nu am activitate pe ea, hoții s-au prins și am primit mesaj cu credit înapoi de 7.5 Euro a 2-a zi, am dovezi, SMS de la ora 9:53 ( creditul -7.5 euro și 20 ore mai târziu un SMS cu creditul +7.5 Euro fara nici o încărcare. Oare cum va explicați?

Fac si eu la fel :). Deci exact acelasi lucru l-am patit. Nu aveau pe ce sa se duca nici datele, nici minutele. Cand cumparasem credit, inca aveam optiune activa, cu mai mult decat destul internet si minute nelimitate. Pot sa zic sigur ca nu aveam cum sa folosesc 4 euro de date, iar apeluri nu facusem deloc. Tare sunt curios in schimb de ce, cu toate astea, la detalii convorbiri imi apar niste apeluri care nu s-au intamplat, dar pe care spune ca s-ar fi folosit tot creditul. Neironic chiar o sa incerc metoda cu cartela. Exact acelasi lucru mi se intampla de fiecare data cand cumpar credit. Hocus pocus, dispare dupa nici 24 de ore, sa nu mentionez ca il cumpar IN TIMP CE aveam o optiune activa cu destul internet ramas. Daca foloseste internet de pe credit in timp ce optiunea inca e valabila e ridicola rau situatia. Tot nu explica de ce am loguri cu convorbiri care nu exista :))