anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla cu cartelele PrePay neinregistrate in retea cu datele clientului?

Miha_Z
#StarMember
Am citit informatia pe comunitate precum Orange a dat startul inregistrarii cartelelor PrePay cu datele clientului, oferind si un bonus de 50GB cu aceasta ocazie. Intrebarea mea este, ce se va intampla cu cartelele neinregistrate cu datele clientului, vor fi dezactivate automat? Daca da, vor fi anuntati clientii in prealabil de lucrul acesta?
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaA
Ex Community Manager
Salut tuturor! Ordonanța de Urgență nr 62/2019 a intrat în vigoare în data de 3 Septembrie 2019 și a fost declarată neconstituțională prin decizia Curții Constituționale la data de 18 Februarie 2020. Luând în considerare decizia CCR, datele de identificare ale utilizatorilor de cartele pre-plătite Orange, colectate până în prezent în baza acestei OUG, vor fi șterse.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

FLo1
#StarMember
Roll back.... a fost o agitatie inutila, cauzata de un act normativ facut pe genunchi. Totul e ca inainte, nimic schimbat.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Gianni
Cunoscător certificat
La noi așa se procedează . Se dau legi fără să gîndească după aceea sunt respinse ca neconstituționale. Sper ca următoarea să fie de actualitate și implementată cum trebuie.;))

Vio73
#StarMember
Trebuie făcut ceva și aici pentru că, numai zilele trecute, au fost câțiva glumeți care au sunat serviciile de urgență anunțând că au pus bombe prin București. Și ce să vezi, erau chiar de pe prepay aceste apeluri false.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
Probabil ar exista si exceptii, dar cei care cumpara sim-uri noi sunt dintre cei pusi pe glume.... zic eu. 5euro de-o farsa e floare la ureche pt cei pusi pe asa ceva.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Ascary
Campion certificat
Mie chestia asta, să crezi in amenințările cu bombe în România, îmi pare o făcătură. Probabil câ este menită să mai crească salariile pe la SRI sau pe la alții care, periodic, își iau câmpii din cauza apatiei jihadistului cu self respect față de statul român. Probabil că la un moment dat îi mai apucă amocul pe băieți și mai sună câte unul la vreun Mall, cum a fost zilele trecute să mai aibă și ei activitate. La urma urmei cât poți sta pe Tetrix și minesweeper?

Gianni
Cunoscător certificat
@Ascary ,nu se știe niciodată dacă este o farsă sau e adevărat.Orice apel de urgență trebuie luat în considerare, mai ales cele de amenințare.De ceva timp au început să se umble cu explozibil distrugînd bancomate.Încă nu s-au întîmplat alte nenorociri ,dar s-ar putea întîmpla ,nu suntem prea departe de aceste pericole.