anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonusul pentru reîncărcare prepay

Neaplicabil
Bună! Mi-am reincarcat telefonul cu o opțiune de 6 euro minute dintr-un loc unde îmi incarcam deobicei. Din câte știu eu trebuie sa primești acel bonus de internet, eu nu l-am primit iar datele mobile merg maxim pe h+, înainte aveam 4 g +, acum pur și simplu nu înțeleg ce s-a întâmplat. Am început sa caut peste tot ce as putea face, am încercat pe *100#, am mers la Orange și mi-au spus sa sun la 300 și tot nu s-a rezolvat nimic. Care credeți ca e problema?
14 Răspunsuri 14

svetalex
Senior certificat
Care este valoarea bonusului la care te referi? Am văzut că opțiunea include 6 GB net + 100 GB net. Ai primit cei 100 GB?

Jay
Campion certificat
Salut! Cei 50gb (100gb daca reincarcarea se facea din My Orange) se acorda pentru optiune, nu pentru credit.. este posibil, dintr-o eroare sa se fi incarcat cu credit? Alta varianta, decat o eroare de sistem, nu vad ce ar putea fi..

Neaplicabil
Nu știu ce sa zic

Neaplicabil
Nu este cu credit

delfinas
#StarMember
Bianca1803, bun venit in Comunitate!!! Bonusul de dublu 50 Gb, adica 100, il primesti daca incarci din MyOrange. Nu stiu cum ai incarcat tu... Promotia e valabila pana la 30.06.2021. Trebuie ca reincarcarea/activarea optiunii de minim 5 euro sa fie facuta din MyOrange pt dublarea traficului de net primit bonus. "Activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii. În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți. Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay”. " Detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2710403-optiunea-5-euro-primeste-bonusul-internet-100-gb Regulamentul campaniei: https://www.orange.ro/pdf-102019/prepay/Regulament-Tombola-Recharge-Prepay-Easter_F.3a9d9e1d20f10982c035f63a17a8c779c6141ec17af36b493390eebec7ed095f.pdf

Neaplicabil
Din My Orange și pentru Opțiunea 5 euro primești bonus 100 GB internet 4G... eu tocmai am reîncărcat și am primit bonusul!

delfinas
#StarMember
Bianca, ai reusit? Azi e ultima zi cand e activa promotia asta!!!

Neaplicabil
Din păcate nu am reușit 😞

delfinas
#StarMember
Imi pare rau! Sa inteleg ca nu ai incarcat prin MyOrange...

RafaHelper
#StarMember
Buna @Bianca1803, ‏‏‎ ‎ Pentru a primi bonusul de internet va trebui sa suni la 300 sau sa iei legătura cu un reprezentant Orange pe chat din secțiunea de "Contact". www.orange.ro/contact ‏‏‎ ‎ Chiar daca campania s-a încheiat ieri tu poti cere bonusul de 50 GB celor de la relații clienți. ‏‏‎ ‎ Sa ne spui daca s-a rezolvat dupa ce ai discutat cu cineva de la Orange. Cel mai probabil a fost o eroare pe contul tau in momentul activării opțiuni de 6 euro si de aceea nu ai primit bonusul.

Neaplicabil
Am vorbit cu cineva de la Orange și mi-a spus ca ii apare ca totul e ok ,nu ca as avea probleme așa că i-am dat telefonul sa vadă ca nu am decât 3g și ca nu am primit bonusul,a spus ca am dreptate și am sunat din nou la 300 ,acolo mi-a răspuns o fata destul de drăguță,i-am explicat ce am pățit și a spus ca nu s-a încărcat cu succes opțiunea, a spus ca în cursul zilei de azi voi primi și bonusul și o sa îmi activeze 4 g-ul . Mi-a spus sa repornesc telefonul după ce inchid apelul și ca o sa primesc niște mesaje cu indicații. Deocamdată nu am primit nimic dar o sa aștept în cursul zilei de azi și sper sa se rezolve.

Neaplicabil
Update Chiar a fost degeaba tot ce am făcut azi ,nu am primit nici bonusul nici 4g-ul ,pe scurt si-au bătut joc de timpul meu și o sa ma schimb pe alta rețea.

RafaHelper
#StarMember
@Bianca, suna maine din nou la 300 sau vorbește cu cineva pe chat si cere sa ti se rezolve problema. Mai multe detalii despre chat găsești aici: https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Neaplicabil
Nu mai are rost...nu vor sa rezolve ,asta e