anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am cumpărat o opțiune de 2 ori din greșeală

StefanPavel8990
Începător

Buna ziua.

Am cumpărat o opțiune de 6 euro internet nelimitat în aplicația Orange de 2 ori din greșeală. Este posibil sa restituiesc una dintre ele fără a suna?

1000009586.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Da, am scris pe Djingo și mi-a răspuns un operator. Le-am explicat ce s a întâmplat și am primit înapoi bănuții.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Singura modalitate de a recupera banii sub forma de credit este să-i contactezi telefonic sau prin chatul din aplicație în cazul în care nu dorești telefonic.

https://www.orange.ro/contact/ 

Prin chat: app my Orange - altele - contact și feedback - Scrie-ne.

Va fi necesar să soliciți transferul către un operator uman, apoi să le transmiți ce dorești. Conversația nu se desfășoară în timp real și poate dura până vei primi un răspuns.

teacher_
#StarMember

Salut! Încearcă să trimiti textul CREDIT, obligatoriu cu majuscule, la numărul 321.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii pe Chat Djingo  sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le explici ce s-a întâmplat.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@StefanPavel8990, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu opțiunea?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Da, am scris pe Djingo și mi-a răspuns un operator. Le-am explicat ce s a întâmplat și am primit înapoi bănuții.

Super! Mă bucur. Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.