anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am cumpărat o opțiune de 2 ori din greșeală

StefanPavel8990
Începător

Buna ziua.

Am cumpărat o opțiune de 6 euro internet nelimitat în aplicația Orange de 2 ori din greșeală. Este posibil sa restituiesc una dintre ele fără a suna?

1000009586.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Da, am scris pe Djingo și mi-a răspuns un operator. Le-am explicat ce s a întâmplat și am primit înapoi bănuții.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

Singura modalitate de a recupera banii sub forma de credit este să-i contactezi telefonic sau prin chatul din aplicație în cazul în care nu dorești telefonic.

https://www.orange.ro/contact/ 

Prin chat: app my Orange - altele - contact și feedback - Scrie-ne.

Va fi necesar să soliciți transferul către un operator uman, apoi să le transmiți ce dorești. Conversația nu se desfășoară în timp real și poate dura până vei primi un răspuns.

teacher_
#StarMember

Salut! Încearcă să trimiti textul CREDIT, obligatoriu cu majuscule, la numărul 321.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii pe Chat Djingo  sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le explici ce s-a întâmplat.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@StefanPavel8990, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu opțiunea?

Da, am scris pe Djingo și mi-a răspuns un operator. Le-am explicat ce s a întâmplat și am primit înapoi bănuții.

Super! Mă bucur. Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm.