anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am 87GB bonus disponibili in cont dar nu-i pot folosi

PaulPinzari
Începător
Buna tuturor,
am 87GB disponibili in cont dar nu-i pot folosi, am reincarcat contul cu inca 6€ la un aparat si la fel nu merge
Imi cere sa adaug cardul, cum pot folosi acesti 5€?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@PaulPinzari, bun venit în Comunitate! Așa cum scrie și în captura de ecran atașată de tine, poți utiliza bonusul de net doar cu o opțiune activă de minimum 6E în țară sau minimum 10E în roaming, deci nu cu credit. Prin urmare, va trebui să activezi o opțiune. O poți face de la *100# sau din contul tău My Orange. Suntem aici dacă mai ai nevoie de alte informații.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@PaulPinzari, bun venit în Comunitate! Așa cum scrie și în captura de ecran atașată de tine, poți utiliza bonusul de net doar cu o opțiune activă de minimum 6E în țară sau minimum 10E în roaming, deci nu cu credit. Prin urmare, va trebui să activezi o opțiune. O poți face de la *100# sau din contul tău My Orange. Suntem aici dacă mai ai nevoie de alte informații.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

PaulPinzari
Începător
Deci trebuie sa am 6€ in cont sau sa adaug inca 1€ la cei 5€ pe care ii am

FLo1
#StarMember
Pe lângă "povestea" că e necesară opțiune, nu credit,.... observ cu uimire că ceea ce era valabil cu "doar 5€", acum Orange a mai "ciupit" din portofel 1€, că doar ce ti-e 5€ sau 6€? Trist, lamentabil și fără altă replică. Trăiască VoIP. Vorbești fără să plătești.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Grozaflorin
Junior
Du-te direct la setari sim si vezi daca ai activat netul