anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Șicane și răzbunări prostești marca „orange”

mrsalexander
Explorator

Am cerut trecerea unui număr Orange de pe abonament pe cartelă prepay...
Orange a considerat că e ok să se răzbune și să îmi creeze probleme pentru acest fapt, pretinzând că „nu am cerut PĂSTRAREA NUMĂRULUI pe cartela prepay”, așa că l-au dezactivat total.
Deoarece numărul respectiv aparține unei persoane juridice, orange au fost nevoiți să îl reactiveze, după 2 - DOUĂ - luni în care firma a fost privată de telefon, printr-o acțiune pe pe cale legală.
Supărați probabil de eșecul suferit, orange au găsit o nouă modalitate de a mă șicana...
La reactivarea numărului am primit - ca și compensare pentru abuzul companiei orange - o ofertă prepay de 3 euro, cu 30 GB net național.
Azi am fost sunată de o angajată care mi-a cerut imperios să reîncarc imediat cartela cu suma de 4 euro, ca să „nu pierd din nou numărul”.
Considerând că spune adevărul, am reîncărcat cu cei 4 euro - ca să primesc imediat un mesaj care spune că mi-a fost „activată” o opțiune de 4 euro, cu ... 500 MB net național!
Mai pe scurt, persoana respectivă a mințit ca să mă convingă să încarc cu 4 euro, cu scopul clar de a mă face să PIERD opțiunea promoțională de 3 euro care fusese oferită tot de orange?!
Gestul e incalificabil, nici nu am ce să mai comentez.
Atașez printscreen cu cererea de trecere a abonamentului pe prepay CU PĂSTRAREA NUMĂRULUI, și mesajele orange despre oferta promo cu 3 euro și despre anularea aceleiași oferte prin practici înșelătoare.
Acum , toți cei care citesc acest post au libertatea de a decide dacă doresc să mai rămână clienții unei asemenea companii...
Vă urez zile senine!

16 Răspunsuri 16

Antonescu
Explorator entuziast

În momentul în care ai anunțat ca vrei trecerea nr pe pre pay, nu ai fost "asaltata" cu contra oferte? 

AdrianN
Junior entuziast

asa este ai dreptate cu acest topic @mrsalexander  exact la fel am patit si eu dupa o tentativa de portare de la Orange la Digi a abonamentului. Orange mi-au inchis complet numarul de telefon, pretinzand la fel ca eu sunt vinovat ca nu am solicitat pastrarea numarului. Ca sa vedem cata incultura este aici, si ca unii sunt angajati doar ca sa raspunda la telefon, li se dau un set de intrebari si raspunsuri si urmeaza un standard de la care nu au voie sa se abata si asta e (asta o stiu de la cineva din sursa)  .. dupa problema asta, o doamna de la Orange asa tare draguta.. dupa ce numarul de telefon mi-a fost inchis complet si abonamentul dezactivat..(DESI AM PRIMIT si acceptat in timp util CONTRAOFERTA DE LA ORANGE SI O ACCEPTASEM DEJA PT A RAMANE IN CONTINUARE DUPA 15 ANI LA ORANGE) ,dupa ce numarul de telefon mi-a fost inchis complet si abonamentul dezactivat , si reactivat la cateva zile, doamna imi zice :" da de ce nu ne-ati sunat ca sa va reactivam numarul?" de aici ne putem da seama de incompetenta unor angajati din pacate..eu i-am raspuns : Doamnaaaaaa, daca numarul era inchis de pe ce sa va sun? " a zis ca de la un prieten de pe telefon.. au niste texte... doar ca sa iasa basma curata...din orice poveste... astfel de chestii se pot solutiona si pe cale legala cu o reclamatie la ANPC la Protectia Consumatorului..