anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] cum pot activa felicitarea din campania iubirea impartasita merita rasplatita?

fabian23
Începător
Salut ! imi poate spune cineva va rog cum pot activa o felicitare primita de 10gb internet?
Imi arata ca am primit felicitarea, dar internetul nu mi a fost alocat in cont. multumesc anticipat!
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Salut! Acea felicitare este valabilă doar cu o opțiune activa de minim 5 euro. Daca nu ai credit in cont, va trebui să reîncarci.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

teacher_
#StarMember
Salut! Acea felicitare este valabilă doar cu o opțiune activa de minim 5 euro. Daca nu ai credit in cont, va trebui să reîncarci.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Fabian23, Poti verifica acest topic pentru a primi răspuns la întrebarea ta: https://comunitate.orange.ro/questions/2602679-iubirea-impartasita-merita-rasplatita-campanie-bonus-internet Daca nu ai gasit un răspuns lasa un mesaj cu mai multe detalii si iti vom răspunde.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator
@fabian23, a fost alocat bonusul primit în urma trimiterii felicitării? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.