anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

"upgrade" valoare puncte Thank You folosite online pentru achizitie

Procco12345
Junior entuziast

Buna ziua Orange!

Multumim pentru reducerea valorii punctelor folosite online ptr achizitie. Ele valoreaza de doua ori mai mult acum fata de trei ori cum era inainte. Aveti poate vreo explicatie pentru acest "upgrade" ?

 

Multumesc , 

Tineti-o tot asa!

37 Răspunsuri 37

Da exact, cum sunt cele de la Pinata, sau eventual alte vouchere câștigate la concursurile Orange (pe care le regăsești și aici menționate la rubrica ”campanii Orange”) sau Concursuri desfășurate aici în Comunitatea Orange.

Daca nu ai suficiente poți să mai ceri câteva aici in comunitate, asta daca campania pinata va continua până când te vei decide sa achiziționezi un telefon  cu un abonament pe 24 luni.

Multumesc tare mult pentru raspunsuri!!!

Cu plăcere 🙂

Salutare!

Din păcate, valoarea punctelor Thank you nu este una contractuală, ci doar un simplu bonus oferit de Orange. Acest bonus, bineînțeles că poate fi modificat sau scos, în funcție de cum consideră Orange. Motivul real nu putem să-l aflăm, dar putem să-l deducem. În contextul dat de restrângeri în multe direcții, poate și reducerea valorii online a punctelor respective să fie tot pe acolo.

nicolae1988
Junior entuziast

@DanielaH Oare putem primi si noi un raspuns oficial de ce nu am fost anuntati de aceasta schimbare, multi dintre noi am astrans punctele OTY pentru a cumpara un telefon cu reducere cat mai mare si peste noapte, fara nicio notifcare am pierdut o treime din valoarea lor.

Majoritatea companiilor te anunta in avans cand elimina o astfel de facilitate, pana si statul te anunta cand iti taie din beneficii, ceea ce spune multe despre modul de abordare al companiei Orange asupra acestei situatii.

@nicolae1988: Aceste "beneficii" erau drepturi contractuale? Poți verifica în contract. Erau obligații ale furnizorului? Dacă DA atunci este necesară o justificare, altfel este suficientă o mulțumire din partea clientului că bonificația a rămas dublă și nu simplă. 

Nu este nevoie de un răspuns oficial.

Răspunsul se afla in T&C

Programul Orange Thank You este supus termenilor și condițiilor următoare:

  • Abonat - persoană fizică ce are un abonament Orange
  • Orange Thank You - programul de fidelizare cu caracter necontractual al Orange România S.A. dedicat exclusiv abonaţilor Orange activi în rețea
  • Puncte Thank You - punctele valorice oferite de Orange România S.A. în cadrul programului Orange Thank You, ce pot fi folosite de către abonat pentru a beneficia de avantajele specifice acestui program
  • Parola Orange - reprezintă combinația de 6 cifre ce protejează folosirea punctelor Thank You de către alte persoane. Parola protejează informațiile fiecărui abonat. Orice persoană care cunoaște parola abonatului va putea folosi punctele Thank You acumulate de acesta

 

Orange România S.A. nu își asumă responsabilitatea în cazul în care alte persoane decât abonatul cunosc parola și folosesc avantajele acestui program în numele abonatului respectiv.

  • Efectele suspendării sau încetării contractului de abonament:
    - Dacă ai contul suspendat pentru neplata la termen a facturii Orange, poți pierde toate punctele Thank You
    - Dacă renunți la abonamentul tău, indiferent de motiv, pierzi dreptul de a folosi punctele acumulate
  • Condițiile desfășurării programului Orange Thank You:
    - Orange România S.A., fără vreo notificare prealabilă, își rezervă dreptul de a stabili condițiile desfășurării programului Orange Thank You, de a efectua schimbări sau de a anula acest program, caz în care punctele Thank You își vor pierde valoarea și aplicabilitatea
    - În cazul apariției unor situații conflictuale determinate de folosirea serviciilor furnizate, Orange România își rezervă dreptul de a anula punctele Thank You acumulate de clientul în cauză