anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

"upgrade" valoare puncte Thank You folosite online pentru achizitie

Procco12345
Junior entuziast

Buna ziua Orange!

Multumim pentru reducerea valorii punctelor folosite online ptr achizitie. Ele valoreaza de doua ori mai mult acum fata de trei ori cum era inainte. Aveti poate vreo explicatie pentru acest "upgrade" ?

 

Multumesc , 

Tineti-o tot asa!

37 Răspunsuri 37

Razvan
#StarMember

Salutare!

Screenshot_20240501-000046.png

Nici nu au reușit să actualizeze toate paginile cu reducerea punctelor. 

Screenshot_20240430-235916.png

Kurd
Începător

Jenant din partea lor, luna asta puteam sa prelungesc și eu abonamentul și sa iau un telefon la reducere, asa mi-au luat șunca din fasole...am mai rămas doar cu fasolea.

Jay
Campion certificat

Salut!

Astazi am observat si eu... si primul gand a fost ca mi-au disparut punctele, pentru ca de cateva luni tot simulez o prelungire de abonament si luna trecuta valoarea telefonului scadea cu ~2200 lei, iar astazi nici macar cu 1500 lei si intre timp sunt mai multe puncte.. pana am citit la beneficii, informatiile despre puncte si am vazut ca nu mai scrie triplare.. 

Luna asta puteam sa iau un telefon pe numarul cel mai vechi pe care-l am.. ce sa zic.. foarte urat cand se intampla asta in timpul jocului, insa nu cred ca sunt obligati sa dea o explicatie pentru "downgrade".. pana la urma este o afacere si fiecare procedeaza cum considera.. Nu cred sa scrie undeva in contract ceva legat de obligatia triplarii si atunci nu sunt obligati nici sa faca asta, nici sa explice, este un beneficiu pe care au incetat sa-l mai acorde.. asa ca explicatia este ca se doreste un profit mai mare.. deci, netriplarea punctelor aduce beneficii, insa nu clientului.. 🙂

In concluzie, nu se schimba nimic in privinta punctelor oty, la cedarea OM catre Alpha, a suferit modificari.. pentru ca Alpha obtine niste comisioane din operatiunile tale in timp ce Orange trebuie sa tripleze valoarea punctelor.. cred ca intelegi ce vreau sa spun.. asta este parerea mea.. 🙂

Acum, nu spun ca la tranzactia dintre ei nu s-a luat in calcul situatia punctelor, probabil s-a facut o estimare care a crescut valoarea OM ( este doar o presupunere ca n-am participat la discutie 😁).. dar, daca putem sa mai obtinem ceva, de ce nu?!.. 

Ar fi interesant, cand sa fac achizitia, poate in decembrie sa zicem, sa nu mai fie valabila nici dublarea.. aproape ca as lesina de ras.. 🙂

O consecinta a acestei modificari este si faptul ca nu mai ai cum sa scazi pretul telefonului la fel de mult, pentru ca pana aduni punctele trece perioada lor si expira, deci, vrei nu vrei "bea Grigore aghiasma", adica in al 3-lea an, pana in decembrie le poti folosi, atatea cate sunt, sau le poti pierde.. si cred ca nici asta nu vrem.

Bineinteles ca am scos si eu niste fum pe urechi pentru cateva minute, pentru ca nah, cine n-ar vrea sa dea 800 lei pe un telefon si ar prefera sa dea 1600 lei?!.. Pot spune ca am pus umarul la cresterea profitului Orange anul asta 🙂 .

Intre timp a mai scazut intensitatea fumului, pentru ca nervii mei sunt mai valorosi.. dar.. am ratat achizitia la mustata as putea spune, abia pe 19 mai puteam sa iau un telefon, altfel nu vad de ce as prelungi abonamentul, indiferent de oferta.. consolarea mea este ca am pierdut in viata mai mult de niste puncte oty, asa ca.. aia e.. sa auzim de bine... 🙂

FLo1
#StarMember

@Jay: Dacă te ajută 1-2 vouchere de 10euro.... let me know it. Take care. 

Jay
Campion certificat

Mulțumesc @FLo1 dar, voi amâna achiziția.. 

Muchalucha
Explorator entuziast

Ei le-au dat, ei le retrag. Este de porc sa le dai si apoi sa le iei, dar sincer stau nefolosite ca ofertele lor sunt departe de ceea ce imi permit si vreau. Degeaba aveam 92€ puncte daca ei nu aveau telefonul pe stock si doreau sa imi bage pe gat un Samsung pe Android de buget redus probabil la 1 leu pe care nu mi l-am dorit. Sau sa inchei contract pe 24 luni cu reducere care ascundea reducerea roamingului. Sincer punctele sunt vax albina daca nu ai pe ce sa le cheltuiesti. Tablete depasite, telefoane proaste, casti si marci despre care nu am auzit si nu imi trebuie, etc. 

Sper sa lase porcaria cu telefoane de la ei ca sunt proaste si sa nu ne conditioneze calitatea serviciilor de cumpararea de telefoane de la ei. La ce este bun au avans imens fata de orice alt vanzator de telefoane sau cum a fost cazul meu nu era pe stock si s-au suparat ca nu am dorit alternativa lor de proasta calitate cu abonament cu 50% reducere pret care ascundea reducerea roamingului. 

Punctele sa faca ce vor cu ele ca eu chiar nu am ce sa fac cu ele. Nu ma ajuta cu nimic.

Chris_t
Explorator

Ooo, ce interesant, au "uitat" sa anunțe. Aveam și eu vreo 600 puncte, și chiar ma uitam sa prelungesc un abonament și sa ii schimb telefonul soției. 

Ce drăguț din partea lor să nu anunțe din timp, foarte drăguț.

Razvan
#StarMember

Înainte de triplarea punctelor, în magazinul online punctele valorau 1,5x. O perioadă au început cu promoție de triplare a punctelor, acu 3 ani, cam așa tin minte. Ca și acum, măsura triplării punctelor s-a făcut de pe o zi pe alta, fără să fim anunțați. Si eu am mai simulat prețul unui telefon, nu am fost hotărât să-l iau, cu toate voucherele pe care le am, tot nu voi putea acoperi diferența de 200€ din puncte. Poate pe vară vor apărea promoții și prin online. 

jonufill
Începător

este o lovitura sub centura din partea Orange micsorarea valorii de la x3 la x2 a punctelor OTY, dezamagitor

radumacarie1992
Junior entuziast

Buna ziua,

Care este motivul pentru care a scazut valoarea punctului? Cate puncte se pot aduna maxim in 2 ani de contract? Deja am 200 de puncte in 5 luni de contract, cred ca pot aduna 1500 de lei reducere in 2 ani.

Salut @radumacarie1992. Poți arăta unde ai observat că ”valoarea punctului a scăzut”? Adică este tot așa, 10 puncte Thank You = 1 euro. Detalii aici: https://www.orange.ro/help/care-este-valoarea-punctelor-thank-you-i-cum-le-pot-utiliza-73

Salut, ma refeream ca valaoreaza un punct 0,20 euro in loc de 0,30, deci a scazut cu aprox 33%.

Posibil sa fie prea multi utilizatori ai ofertei.

Reduceri de reduceri.😄

Acea valoare era doar în cazul unei achiziții de abonament voce cu telefon, pe o perioadă de 24 de luni. Și da, bonificația ORANGE s-a modificat la 2X(număr de puncte) în contextul în care acum poți cumula la o comandă mai multe vouchere (nu doar unul singur, cum era până acum). 

Ce fel de vouchere, cum le obtin, merg cele de 10 euro din pinata?