anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte orange - am 46.78€ si nu ma lasa sa cumpar nimic

Buby
Începător
Cum pot sa folosesc punctele mele?
8 Răspunsuri 8

BlackWolf
Senior certificat
Buna Buby! Punctele Thank You le poti folosi la cumpararea de telefoane, modemuri, tablete sau accesorii din magazinul online sau magazinele fizice Orange. 10 puncte Thank You = 1 euro. https://www.orange.ro/help/care-este-valoarea-punctelor-thank-you-i-cum-le-pot-utiliza-73

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde la ce puncte faci referire. Dacă te referi la punctele thank You, atunci cu acestea poți face achiziții de telefoane, tablete, televizoare, etc, sau măcar să ai reduceri in conformitate cu punctele respective. De exemplu, la prelungirea online a unui abonament pe 24 de luni, punctele thank You se triplează, dacă le folosești pentru a-ți lua un telefon. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/orange-thank-you/ Dacă te referi la punctele din Comunitatea Orange, acestea te ajută la trecerea la un alt nivel și pentru palmares. Detalii ai aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2932938-recompensa-puncte-comunitate Trebuie să știi că nu-ți sunt de ajuns doar punctele pentru a atinge nivelurile superioare, ci și soluții, etc. Baftă!

Buby
Începător
Am 46.78€ asa imi arata si la magazin orange nu ma lasa sa cump nimic..imi spune de la 500€ in sus

Vio73
#StarMember
Să nu fie o problemă pe contul tău. Contactează Serviciul clienți prin Chat Djingo sau la numărul 300 și explică-le problema. Succes!

BlackWolf
Senior certificat
Buby, iti arata puncte Thank You in valoare de 46.78 euro sau ce? Cate puncte Thank You ai?

Buby
Începător
Ms mult....

DanielaH
Moderator
@Buby, ai abonament sau PrePay? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Ne-ar ajuta și o captură de ecran din aplicație ca să ne dăm seama mai bine despre ce este vorba.

Buby
Începător
Da asa imi arata