anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Propunere pentru ORANGE

user_16867129
Junior entuziast

Daca exista pe aici cineva care are tangenta cu angajatii orange, poate le propuneti actualizarea programului orange thank you. Din punctul meu de vedere a devenit o inutilitate. Mai nou, aproape toate abonamentele au minute si net nelimitat, iar ei continua sa-mi dea BONUS net pentru fiecare an in retea. Iar in luna in care te-ai nascut iti dau minute nationale nelimitate sau net nelimitat. Ce sa faci cu de doua ori nelimitat? Nu s-a gandit nimeni de la orange?

Singurul lucru ramas sunt punctele acumulate, pe care le poti folosi. Poate ar trebui acordat un procent mai mare, in functie de vechimea in retea. Nu stiu, propun. Sau identificate alte beneficii. Net mai mult in roaming si nelimitat in luna de nastere?!?

Acum ceva ani, daca la expirarea abonamentului nu-mi propuneau ceva ok, ma gandeam de doua ori daca sa ma portez. Lasand la o parte calitatea serviciilor fiecarui operator, daca plecam de la orange si reveneam peste 2 ani eram client nou si pierdeam cei 8 gb de net pe care ii aveam pentru vechime. Acum chiar nu mai conteaza.

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

O propunere de modificare aferentă programului TY regăsești aici.

Referitor la abonamentul cu net nelimitat, la aniversare în loc de "o lună cu net nelimitat " primești un voucher în magazinul Orange pentru accesorii. 

Am pe numele meu (pentru familie} 3 abonamente de 11 (platesc 5.5) si 13 (platesc 6.5), toate cu net si minute nelimitate plus roaming. Deci, nu am ce face cu netul si/sau minutele primite. Voucherul de 10% la accesorii e de cele mai multe ori inutil. Si daca il aplici, pretul e mult mai mare decat la alte magazine.

Punctele in valoare de 20% din valoarea facturii nu reprezinta mai nimic.

Fidelizare la prelungire? Am peste 15  ani in retea, iar cand am prelungit abonamentele ofertele au foat mai bune online, direct din cont. Cei care m-au sunat sa-mi propuna o oferta au recunoscut ca e mai bine sa le fac online, unde punctele valoreaza mai mult. Pe atunci erau de 3 ori. Oferta lor era mai slaba. Si atunci, de ce sa nu trecem pe yoxo care are la 19 lei nelimitat si roaming see? Oricum in zona mea nu am 5g.

Unwanted009
Vizitator

Din păcate este adevărat și programul de fidelizare nu mai este la fel de avantajos.

Orange nu a mai modificat programul de foarte mult timp iar ofertele nu mai sunt compatibile cu realitatea.

Net nelimitat pentru abonamente cu net nelimitat inclus.

512 Mb pentru o vechime de 1 an este deja ridicol având în vedere că consumul de date mobile a crescut de la an la an.

In 10 ani primești circa 5Gb total ridicol.

Reduceri de 10 % procente pentru articole care evident au prețul mai mare față de magazinele de profil.

Programul de fidelizare trebuie regândit de la 0.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Toată lumea este de acord că acel program a devenit din ce în ce mai puțin aplicat nevoilor noastre, lucru subliniat în nenumărate rânduri de multe persoane. Din păcate, și faptul că valoarea punctelor Oty a scăzut la achizițiile online, adică nu mai valorează de 3 ori, ci doar de 2, a contribuit ,,cu succes" la ,,falimentul" acestui program, care trebuie regândit din temelii. Părerea mea este că ar trebui să există diverse praguri de reducere pentru cei care au vechime și mai multe servicii. Aia cu 512 MB sau alte chestii de genul, nu cred că mai interesează pe mai nimeni, când ai nelimitat la 5,5 euro sau yoxo la 19 lei.

Mulțumim pentru sugestii și sper să se țină cont de ele!