anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon trimis in service

loredanaivonne
Junior entuziast

Buna ziua! La multi ani, sa aveti un an asa cum il doriti!

Am dus joi un Iphone 16 in magazin pentru service si nici azi nu l-au trimis. Nu mi se pare normal sa plece din magazin dupa o saptamana. 

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cei din magazin ce au zis? 

Recomand ca la marcile consacrate (Apple, Samsung, Huawei, etc) sa trimiti direct la service-ul producatorului, nu neaparat sa trimiti la vanzatori. In cazul de fata, Orange iti primeste telefonul si il va trimite mai departe, dar va fi cu cateva zile de intarziere (nu-l primeste azi de la tine si il trimite imediat la service, ci la o zi-doua dupa).

Ca un exemplu: folosesc un telefon Huawei (de fapt, am mai multe produse Huawei, dar la toate am aceeasi pasi/procedura). Daca mi se strica, intru in contul MyHuawei si fac cerere de service (sunt niste pasi specifici in functie de fiecare produs: telefon, router, casti, etc). Dupa ce completez datele, Huawei va trimite un curier care va ridica produsul defect (de la adresa pe care o furnizez eu). Dupa reparatie, imi va fi trimis inapoi la aceeasi adresa.

Ce am exemplificat este procedura standard dupa ce service-ul din Bucuresti a fost inchis in urma cu vreo ceva timp in urma (sora mea a apelat la acel service si a fost in persoana. S-a rezolvat in maxim o zi). 

teacher_
#StarMember

Salut!

Termenul de reparație este de 15 zile. Nu este neaparat necesar să îl mute din magazin in ziua următoare... Mai ai puțină răbdare, sunt convins că situația o să se rezolve. 

A mai fost trimis si l-au trimis cel tirziu a doua zi

GreenArrow89
Cunoscător

La iPhone în primul an de garanție poți duce telefonul în service la istyle, acolo se rezolvă mai repede problemele. Indiferent de magazinul de unde l-ai cumpărat în primul an îl poți duce la istyle 

Cu steluța ca primul an e garanție internațională a Apple și poți merge la orice magazin Apple pentru reparații. 

Următorul an (lunile 13-24) doar la istyle România. 

A mai fost trimis anul trecut si nu am stiut ca poate fi dus la magazin Apple, daca nu se rezolva, il du in shop Apple. Multumesc !

A mai fost trimis, la istyle, ei sunt autorizati