la 12-01-2026 03:40 PM
Buna ziua! La multi ani, sa aveti un an asa cum il doriti!
Am dus joi un Iphone 16 in magazin pentru service si nici azi nu l-au trimis. Nu mi se pare normal sa plece din magazin dupa o saptamana.
la 12-01-2026 04:02 PM
Salutare!
Cei din magazin ce au zis?
Recomand ca la marcile consacrate (Apple, Samsung, Huawei, etc) sa trimiti direct la service-ul producatorului, nu neaparat sa trimiti la vanzatori. In cazul de fata, Orange iti primeste telefonul si il va trimite mai departe, dar va fi cu cateva zile de intarziere (nu-l primeste azi de la tine si il trimite imediat la service, ci la o zi-doua dupa).
Ca un exemplu: folosesc un telefon Huawei (de fapt, am mai multe produse Huawei, dar la toate am aceeasi pasi/procedura). Daca mi se strica, intru in contul MyHuawei si fac cerere de service (sunt niste pasi specifici in functie de fiecare produs: telefon, router, casti, etc). Dupa ce completez datele, Huawei va trimite un curier care va ridica produsul defect (de la adresa pe care o furnizez eu). Dupa reparatie, imi va fi trimis inapoi la aceeasi adresa.
Ce am exemplificat este procedura standard dupa ce service-ul din Bucuresti a fost inchis in urma cu vreo ceva timp in urma (sora mea a apelat la acel service si a fost in persoana. S-a rezolvat in maxim o zi).
la 12-01-2026 04:06 PM
Salut!
Termenul de reparație este de 15 zile. Nu este neaparat necesar să îl mute din magazin in ziua următoare... Mai ai puțină răbdare, sunt convins că situația o să se rezolve.
la 12-01-2026 07:26 PM
A mai fost trimis si l-au trimis cel tirziu a doua zi
la 12-01-2026 04:35 PM
La iPhone în primul an de garanție poți duce telefonul în service la istyle, acolo se rezolvă mai repede problemele. Indiferent de magazinul de unde l-ai cumpărat în primul an îl poți duce la istyle
la 12-01-2026 04:52 PM
Cu steluța ca primul an e garanție internațională a Apple și poți merge la orice magazin Apple pentru reparații.
Următorul an (lunile 13-24) doar la istyle România.
la 12-01-2026 07:30 PM
A mai fost trimis anul trecut si nu am stiut ca poate fi dus la magazin Apple, daca nu se rezolva, il du in shop Apple. Multumesc !
la 12-01-2026 07:27 PM
A mai fost trimis, la istyle, ei sunt autorizati
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor