anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Status reparație telefon în service

MihaelaA
Ex Community Manager

Ai un telefon în service și vrei sa verifici statusul? O poți face de aici.

În câmpul IMEI introduci numărul format din 15 cifre - este menționat în procesul verbal de predare-primire al telefonului defect și în SMS-ul de confirmare primit după expedierea telefonului în service. 

Știați despre aceasta variantă de verificare? Ați folosit-o până acum?

36 Răspunsuri 36

Bogdan109
Începător

Bun ziua!  Dar cum pot verifica statusul reparație unor casti Samsung Buds?

Mulțumesc.

Salut, @Bogdan109 ! Căștile au fost predate pentru reparație într-un service Orange? Acum cât timp le-ai lăsat pentru reparație?

Buna! Căștile le-am predat marți, 26.08, intr-un Orange Shop.

Mulțumesc,

Bogdan.

Bună, 

Căștile au și ele o serie unică. Trebuie introdusă această serie împreună cu numărul de telefon pe care a fost făcută fișa de reparație. Poți face acest lucru direct aici:  https://www.orange.ro/orange-service/

Buna!

Daca era atât de simplu nu mai întrebam aici :). Nu merge sa introduc decât IME-ul și un număr de telefon. Daca introduc seria caștilor primesc răspuns ca ""IMEI-ul este greșit" :). Concluzia mea, acea pagina este creata pentru telefoane nu și pentru accesorii.

Salutare,

Linkul funcționează și pentru accesorii – colegii de la service au testat cu o serie de căști și a mers. Am vrea să verificăm și noi situația ta și, pentru asta, te rugăm să ne trimiți prin mesaj privat numărul de telefon sau fișa de service.

Daca funcționează și pentru accesorii înseamna ca nu s-a înregistrat reparația  în sistem.