anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Status reparație telefon în service

MihaelaA
Ex Community Manager

Ai un telefon în service și vrei sa verifici statusul? O poți face de aici.

În câmpul IMEI introduci numărul format din 15 cifre - este menționat în procesul verbal de predare-primire al telefonului defect și în SMS-ul de confirmare primit după expedierea telefonului în service. 

Știați despre aceasta variantă de verificare? Ați folosit-o până acum?

36 Răspunsuri 36

teacher_
#StarMember
Salut @Mocanu123456! Reparație în așteptare este atunci când telefonul tau a ajuns in service dar cei de acolo fie nu au ajuns să îl repare, nefiind considerată o interventie urgenta, fie este necesara o piesa de schimb care nu este in stoc, și trebuie comandata din alta parte.

Vio73
#StarMember
Probabil că se așteaptă intrarea în reparație.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Mocanu123456, Reparație in așteptare este atunci când se așteaptă după piesele de schimb. Au fost comandate si urmează să ajungă in service pentru a repara telefonul tau. Ne poți spune ce model de telefon ai trimis in service?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

teacher_
#StarMember
@Rafa.bloger, poate fi vorba despre absolut orice telefon, noi nu suntem consultați Orange să întrebăm asta, ci doar sa ne dam o opinie din experientele noastre.

Ascary
Campion certificat
Se poate solicita un telefon până se repara cel din service.

Sorin_11
Junior entuziast
Nu am știut, dar este o informație utilă pentru că și eu am probleme de ordin tehnic la telefon

Sorin_11
Junior entuziast
Se poate solicita sau îți oferă ei când predai telefonul cu probleme pentru trimiterea în service????

teacher_
#StarMember
Trebuie sa precizezi tu că ai nevoie de telefon, deoarece nimeni nu are de unde să știe dacă tu nu mai ai și alte telefoane, in care ți-ai putea folosi sim-ul...

Nicky22
Începător
Nu funcționează

MihaelaA
Ex Community Manager
@Nicky22 bine ai venit în comunitate! Ne poți da, te rog mai multe detalii? Nu merge să verifici statusul reparației? Îți apare un mesaj anume? Ne-ar ajuta și un screenshot, fără afișarea datelor personale.

Gabryel03
Începător

Sunteti niste mincinosi. Am cumparat un televizor de pe site-ul Orange s-a defectat si de 15 zile sta in service dar nu primesc nici un raspuns. Parca il fabricati acum. Sa va fie rusine ca ati inceput sa va bateti joc de clienti. Sau poate vreti sa apelam la OPC sa va linistim putin si sa va tratati clientii cu respect. Pana pe 31 mai vreau televizorul reparat sau altul nou. Si numai vreau ca la status sa apara ca este in asteptare. Ce se asteapta?????

Gabryel, îmi pare rău pentru situația ta. Înțeleg că este în atenția colegilor noștri de la service, deci este în curs de rezolvare. Îți recomandăm să aștepți rezoluția din partea lor. Mulțumim pentru înțelegere și te așteptăm să revii cu vești bune.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Alina_5
Începător

Oricum,acest site nu merge si nu potiverifica statusul reparatiei.Am incercat prin diverse metode sa aflu stadoul reparatiei,nimeni nu stie nimic,e in licru.Daca in 15 zile nu este gata,fac sesizare pt un alt telefon,caci este a 2 a oara,cand tel ajunge in service si sunt obligati sa imi schimbe tel dup 15 zile.

Fost Membru
Neaplicabil

In anumite cazuri mai apar și întarzieri datorate defectului,lipsei de piese etc.

Însă păcat de comunicare cu clienții.😞

Minunata1712
Începător

Nu sunteti seriosi deloc pentru ca astept un telefon din service de 10 zile si nu mai vine. Daca tot al tineti atata ar fi normal sa dati clientului un alt telefon pe perioada cat sta in service sau inlocuit cu alt telefon deoarece aparatul este nou iar defectiunea nu este din vina mea. Cred ca ar trebuii sesizate institutiile  abilitate ca sa vedem ce parere au la astfel de situatii.