anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Software issues or?

NickA_
Începător
Salut! Am o problema, hopefully someone knows smtg. Pe 9 iunie mi-am dat update la software, iar de-atunci telefonul meu (Samsung Note 9) a luat-o ''razna''. Initial nu am dat importanta, dar in ultima vreme situatia s-a agravat. Majoritatea aplicatiilor imi dau crash dupa cateva secunde, astazi am patit sa fiu intr-un apel video pe WhatsApp cu cineva, iar la cateva secunde sa imi apara ca aceeasi persoana ma suna pe Messenger.
Sa fie de la soft problema sau? A mai patit cineva sau trebuie sa il duc in service?
6 Răspunsuri 6

teacher_
Specialist certificat
Salut! Soția mea a pățit la fel cu fostul ei telefon, un S6, a ajuns sa se închidă brusc și să iasă din aplicatii. Ea l-a dus la service, și avea ceva la soft, într-adevăr. Sfatul meu pentru tine, du-l la un service.

svetalex
Senior certificat
Si eu am pățit ceva similar cu un Huawei și l-am dus în Service unde au schimbat placa de bază. Verifică dacă mai este în garanție. Singurul inconvenient este că vei pierde toate datele de pe el

delfinas
Campion
Ai incercat sa-l restartezi sau chiar sa-l aduci la setarile din fabrica?

NickA_
Începător
Va multumesc tuturor pentru ajutor, nu ma asteptam sa raspunda cineva atat de repede. Da, i-am dat restart, revenire la setarile din fabrica, still the same. O sa ma duc cu el la un service... 😞

delfinas
Campion
Mda, nasol... Bafta, daca nu mai e in garantie, sa nu te coste (prea) mult! Altfel, mai bine iti iei altul !

RafaHelper
Maestru
Salut @NickA, ‏‏‎ ‎ Ia legatura cu Samsung si vezi ce recomandari primesti de la ei. Ii poti contacta pe chat, email sau la telefon, mai multe detalii aici: https://www.samsung.com/ro/support/ ‏‏‎ ‎ Daca ai rezolvat problema nu uita sa ne zici si noua cum ai procedat.