anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Software issues or?

NickA_
Începător
Salut! Am o problema, hopefully someone knows smtg. Pe 9 iunie mi-am dat update la software, iar de-atunci telefonul meu (Samsung Note 9) a luat-o ''razna''. Initial nu am dat importanta, dar in ultima vreme situatia s-a agravat. Majoritatea aplicatiilor imi dau crash dupa cateva secunde, astazi am patit sa fiu intr-un apel video pe WhatsApp cu cineva, iar la cateva secunde sa imi apara ca aceeasi persoana ma suna pe Messenger.
Sa fie de la soft problema sau? A mai patit cineva sau trebuie sa il duc in service?
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Salut! Soția mea a pățit la fel cu fostul ei telefon, un S6, a ajuns sa se închidă brusc și să iasă din aplicatii. Ea l-a dus la service, și avea ceva la soft, într-adevăr. Sfatul meu pentru tine, du-l la un service.

svetalex
Senior certificat
Si eu am pățit ceva similar cu un Huawei și l-am dus în Service unde au schimbat placa de bază. Verifică dacă mai este în garanție. Singurul inconvenient este că vei pierde toate datele de pe el

delfinas
#StarMember
Ai incercat sa-l restartezi sau chiar sa-l aduci la setarile din fabrica?

NickA_
Începător
Va multumesc tuturor pentru ajutor, nu ma asteptam sa raspunda cineva atat de repede. Da, i-am dat restart, revenire la setarile din fabrica, still the same. O sa ma duc cu el la un service... 😞

delfinas
#StarMember
Mda, nasol... Bafta, daca nu mai e in garantie, sa nu te coste (prea) mult! Altfel, mai bine iti iei altul !

RafaHelper
#StarMember
Salut @NickA, ‏‏‎ ‎ Ia legatura cu Samsung si vezi ce recomandari primesti de la ei. Ii poti contacta pe chat, email sau la telefon, mai multe detalii aici: https://www.samsung.com/ro/support/ ‏‏‎ ‎ Daca ai rezolvat problema nu uita sa ne zici si noua cum ai procedat.