anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sesizare incarcator defect

RobertCazacu
Începător

Buna! Am cumparat din magazinul orange store din botosani din strade 1 decembrie 1918, nr. 25, un incarcator cu cablu usb c de o putere mai mare. Am ajuns cu el acasa si nu incarca nimic din ce l-am testat. Am mers a doua zi sa-l returnez cu cutia si bonul fiscal. Nu l-am putut returna fiindca nu as fi avut factura. Factura ce trebuia emisa de angajatul care mi-a vandut produsul si cica nu a facut asta. Cum ramane cu acest produs? Unde am gresit eu de nu-l pot returna conform legislatiei in vigoare? Va rog sa-mi raspundeti. Daca este nevoie va pot teimite poze cu produsul si bonul fiscal. Va multumesc!

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Văd că ai bon fiscal, iar în acest caz, trebuie să îți preia produsul și să ți-l schimbe.

Mergi și încearcă să vorbești cu acel angajat care ți-a dat produsul, poate rezolvă cumva!

Succes!

FLo1
#StarMember

Salut @RobertCazacu. Era obligatoriu acceptarea produsului returnat, "factura" fiind doar un motiv de "no comment". În plus, documentul de plată e obligatoriu (bonul, pentru numerar), factura este opțională, pentru cei care înregistrează/decontează acea cheltuială. Ce poți face, este să soliciți schimbarea cu un model care e ok pentru tine (să-l și probezi în magazin) sau să ofere un voucher de valoarea aceea, deși ar trebui să restituie numerarul plătit.  Te așteptăm cu vești bune. 

MihaiC99
Campion

Salut!

Mergi in magazin și solicită să vorbești cu managerul magazinului și explică situația și faptul că vânzătorul nu ți-a emis factura. In caz contrar te poți adresa ANPC.

Razvan
#StarMember

Salut! Mergi în magazin și solicită o audiență la șeful magazinului, cu siguranță rezultatul va fi altul.

DanielaH
Moderator

Robert, ai fost la magazin? S-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu vești bune.