anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme apel wif realme C25Y

Marinellll
Junior
Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu următoarea problema.
Am un telefon realme C25Y și până acum mi-a mers foarte bine apel wifi, acum nu mai găsesc de unde să îl activez. Menționez că am făcut upgrade de sistem... Locuiesc in zona fara semnal sucește foarte util. Mulțumesc
20 Răspunsuri 20

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ce versiune de soft ai acum? Dupa ce l-ai primit de la service si-a mai facut vreun update de soft? Daca da, e foarte probabil ca acel update sa fi scos functionalitatea vowifi.
Client Orange

Marinellll
Junior
Am pus un video arătând că nu pot activa acum funcția... Folosesc abonament Orange, cartela schimbata in Decembrie 2021

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Functia a fost scoasa (sau nu mai e prezenta din cauza unui bug) din soft. Scurtatura nu te va ajuta in cazul asta.
Client Orange

Marinellll
Junior
Recomandati retrimitere in service? Sau înlocuire telefon? Menționez că nu am acoperire la semnal unde locuiesc si de aceea este util apel wifi. Mulțumesc tuturor. Va lua calea service-ul din nou. Mulțumesc pt timpul acordat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
As recomanda contact producator, intrucat s-ar putea sa fie un bug. In service, mai mult decat sa faca downgrade de soft (ceea ce au facut deja), nu prea au ce sa faca. Daca e un bug, trebuie rezolvat de producator, de obicei printr-un update de soft. Asta presupund ca stiu de el (de-aia am zis contact producator). Sugestia, daca il trimiti din nou in service si ii fac din nou downgrade, este sa incerci sa nu-i faci update din nou. Altfel te invarti in cerc. Cealalta solutie este intr-adevar inlocuirea telefonului.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Cand l-ai luat din service, ar fi trebuit ca reprezentantul service-ului sa iti arate ca ai apel Wi Fi. Abia atunci se vedea daca s-a rezolvat sau nu pb.