anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme apel wif realme C25Y

Marinellll
Junior
Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu următoarea problema.
Am un telefon realme C25Y și până acum mi-a mers foarte bine apel wifi, acum nu mai găsesc de unde să îl activez. Menționez că am făcut upgrade de sistem... Locuiesc in zona fara semnal sucește foarte util. Mulțumesc
20 Răspunsuri 20

delfinas
#StarMember
Marinellll, bun venit in Comunitate!!! Telefonul are Android, asa ca intri in Setari telefon - Retea mobila - Date mobile - Apel Wi-fi, pe care il activezi.

Pololică
#StarMember
Incearca o resetare a setarilor de retea (doar de retea). O sa stergi toate setarile de retea (bluetooth, Wifi). Ar trebui sa revina la valorile din fabrica.

delfinas
#StarMember
@Pololica, nu știu ca telefonul să aibă activat apelul Wi-Fi by default. Inițiatorul, din câte înțeleg eu, nu găsea de unde să activeze apelul Wi-Fi, nu că nu-l poate activa din motive tehnice.

Pololică
#StarMember
Colegul zicea ca i-am mers, doar ca după upgrade (de Android???) nu-i mai merge. Uneori e nevoie de o refacere a setărilor. Nu pierde nimic dacă le reface de la 0 (oricum nu-i merge, doar va reintroduce din nou parolele de Wifi și va reasocia aparatura bluetooth ).

mihai_13
Maestru
Realme C25Y model pentru India - incearca sa te informezi de pe aceate video https://www.youtube.com/watch?v=Zwftm_e9u28 https://www.youtube.com/watch?v=6Kmacxh72YI https://www.youtube.com/watch?v=qrrHd3cDiuU

delfinas
#StarMember
Scrie că "acum nu mai găsesc de unde să îl activez." Din fraza asta înțeleg că nu găsește în setările telefonului unde poate activa apelul Wi-Fi. Poate revine și ne dă detalii.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca a mers inainte de update, si nu mai merge dupa, tare am impresia ca ceva s-a schimbat. Ori te-a lasat producatorul fara VoWIFI, ori...trebuie cautat prin setari. Vezi daca sugestiile de mai sus te ajuta. In mod normal, setarile se pastreaza de la un update la altul de sistem. Deci, in mod normal, daca optiunea era activa inainte de update, ar trebui sa fie activa si dupa. Nu ar trebui sa incepi s-o cauti prin meniu. Daca nu ai modificat nimic...mi-e sa nu fi fost scoasa acea functie din versiunea asta de sistem.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Wifi functioneaza? Da-ne detalii despre ce sistem de operare vorbim, "de la producator" sau unul "custom" ptr ca iar apar discutii pe interpretari. Da-ne mai multe detalii, altfel vei primi doar "pareri"

mihai_13
Maestru
Viocat - v-am informat eu ca este un model pentru India ( C25Y ) - are android 11 si interfata Realme UI R - procesor (slab) Unisoc T610 (12 nm) - si probabil ca la ultimul up-to-date nu si-au mai batut capu"l daca "vede" wifi-call in retele GSM din Europa

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Marinellll, VoLTE-le iti mai merge in versiunea asta? Ti-a mers inainte? Exista si posibilitatea sa fie un bug in versiunea asta. Nu e obligatoriu sa fi fost scoasa intentionat functia asta. Dar e si asta o posibilitate. Eu am avut problema asta la trecerea de la Android 9 la Android 10 pe fostul meu Motorola One Action. Au rezolvat problema cei de la Motorola intr-un update ulterior. Dar trebuie luata legatura cu ei, pentru ca s-ar putea sa nu stie de problema asta.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
@mihai_13 ar putea avea telefonul "rootat" si sa trebuiasca sa caute rezolvarea in alta parte. Dar fara detalii suplimentare ce sfaturi sa ii mai oferim?

mihai_13
Maestru
Viocat nu cred ca a facut root - si oricum root-ul nu afecteaza setarile csc-home -(eu am facut root la toate telefoanele pe care le foosesc de 8 ani incoace) - doar a spus clientul ca de la ultimul up to date nu mai gaseste in setari optiunea ... - wifi-call si volte nu functioneaza pe romuri AOSP gen lineage sau cyanogen etc

Marinellll
Junior
Buna ziua tuturor și va mulțumesc în parte pt interes respectiv soluții...incerc sa răspund la fiecare în parte Până acum telefonul a fost în service la ESD SERVICE trimis de către Auchan Tg. mureș... A venit telefonul cu aceași problema, ( nu am funcția apel wifi, nu o găsesc nicăieri... Cei la de service au zis că au verificat și telefonul mergea...NU CRED CA AU VERIFICAT DEOARECE NU AU AVUT OPȚIUNE APEL WIFI, pe hârtie de service scrie soft downgrade

Marinellll
Junior
Mihai_13 Nu am așa soft precum video... De exemplu în setari nu am prima rubrica sign in... Poți vedea comparație in video tau și screen-ul de la mine.