anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange manual selector

Anonim
Neaplicabil

Bună, mi-a apărut pe ecran Orange manual selector.Imi puteți spune oare cum îl pot dezactiva pt că printre aplicații nu apare și e enervant sa tot apară pe ecran din 12 in 12 ore

14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

MCostel
Explorator

Ai instalat aplicația sau este preinstalata.

Anonim
Neaplicabil

Am dat o actualizare a telefonului și după acesta mi-a apărut,iar printre aplicațiile telefonului nu găsesc această aplicație,nici dacă caut cu lupa

Ai incercat setări - aplicatii- gestionează aplicații - arata toate aplicațiile inclusiv cele de sistem (valabil pe android).

Cauți apoi în lista care îți apare.

Anonim
Neaplicabil

Am verificat exact așa cum îmi spui tu doar că printre aplicații nu apare nicio aplicație cu numele de Orange manual selector,nici măcar printre aplicațiile  de sistem .Când am făcut actualizarea telefonului îmi spunea că nu poate face actualizarea ,să descarc ROM și să încerc din nou....poate fi de aici problemă?că apoi am întrerupt actualizarea

Anonim
Neaplicabil

1000022600.jpg

 asa apare pe ecran,și dacă dau pe el nu se întâmplă nimic,doar se albește ecranul

Ai incercat o resetare din fabrica.

Faci un backup mai întâi a datelor.

Daca tii apăsat pe imagine poți dezactiva notificările?

Anonim
Neaplicabil

S

peram  sa fie și o altă variantă înafara de resetarea din fabrică ,dar daca asta e ultima șansă așa voi face . Mulțumesc frumos pt răspunsuri. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă mai înainte de toate cu o repornire! Posibil să fie și ceva de la actualizare, dar probabil că va relua și acest proces.

Deci dă-i o repornire și vezi ce face, în prima fază!

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

Am incercat cu repornirea și nu ține,după 12 ore a reapărut pe ecran,apare dimineață la ora 8:10 și seara la 20:10,că un ceas elvețian 🙈 Mulțumesc frumos pt răspuns 

Și eu am tot astfel de softuri, dar nu am probleme cu ele.

arsradu
#StarMember

De-aia am o problema cu soft-urile custom. Prefer stock, fara nimic adaugat de catre operator.

Anyway. Incearca sa dai tap pe setarile de notificari (vad ca ai un clopotel in coltul din dreapta sus), si vezi daca poti sa-i opresti notificarile. Din pacate, aplicatia este inclusa in soft-ul customizat de Orange si nu poate fi dezinstalata. Deci nu poti decat eventual s-o faci mai putin enervanta dezactivandu-i notificarile (presupunand ca poti sa faci si asta).

Banuiesc ca e un bug pe undeva. Si poate se va rezolva intr-o versiune ulterioara. Pana atunci...vezi daca poti sa-i dezactivezi macar notificarile.

Pe viitor, cu toate ca inteleg motivul pentru care ai vrea un telefon la abonament, recomandarea mea ar fi sa intrebi daca modelul respectiv vine cu soft modificat de Orange, si daca nu-ti doresti asta, incearca sa-l iei din alta parte, eventual cu un card de credit.

Client Orange

De obicei când se trece la o versiune superioara de android gen android 13 la android 14 este recomandata o resetare din fabrica.

Am trecut și nu au fost probleme, dar probabil că depinde de la caz la caz. S-ar putea să trebuiască și o resetare din fabrică!