anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cât costa să fac ecranul unui Redmi 9A spart

Nicoleta_maria
Începător
Cât costă să fac ecranul unui telefon Redmi 9A
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Nicoleta.maria, bun venit in Comunitate!!! Nu stiu exact cat ar costa, dar sigur costa mai mult decat merita! E un model vechi si slab fata de cerintele actuale. Vad ca unul nou e 530 de lei. Reparatia va fi tot pe acolo, pt ca de obicei nu se schimba doar ecranul, ci si bateria, tot subansamblul. Asa ca eu iti recomand sa iti iei alt telefon.

Nicoleta_maria
Începător
Dece trebuie sa îmi schimbe și bateria? Daca e doar sparta sticla?

delfinas
#StarMember
E doar partea de carcasa crăpată? Ecranul se vede bine sau e și ăla crăpat?

Nicoleta_maria
Începător
E ecranul crăpat, nu și display ul Și se vede bine pe el, doar că e crăpat

delfinas
#StarMember
Atunci lasă-l așa cat va mai funcționa, pt că e un telefon slab, cu 32 GB și 2 GB de RAM. Daca dai o căutare pe Google, găsești service-uri care fac reparatii și dau și prețuri. De ex: https://clickgsm.ro/schimbare-ecran/xiaomi/redmi-9a/

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Sunt service-uri care fac doar inlocuirea digitizer-ului ("sticla" de deasupra display-ului responsabila de preluarea impulsului tactil). Din pacate, n-am gasit niciunul care sa faca asta pentru Redmi 9A. Ca idee, iti poti lua display-ul si reparatia o faci acasa. Sau...mergi cu telefonul intr-un service, si, in functie de service, vezi cat te costa. Aici gasesti display-ul, la un pret zic eu destul de bun: https://www.fix-shop.ro/piese-de-schimb-xiaomi-redmi-xiaomi-redmi-9a/xiaomi-redmi-9a-9at-ecran-lcd-sticla-tactila-black-oem/ Telefonul e luat de la Orange? Daca da, ai putea sa intrebi la Orange cat te-ar putea costa reparatia (cu tot cu manopera). Pe de alta parte, telefonul nou nu e foarte scump, si, in functie de cat te-ar costa reparatia cu tot cu manopera, s-ar putea sa fie la fel de rentabil sau mai rentabil sa-l iei nou. Personal nu am auzit de reparatii de display care sa necesite inlocuirea bateriei, dar nu zic ca nu exista asa ceva. In cazul asta, nu pare sa fie necesar.
Client Orange