anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bateria telefonului!

Stefi_1
Începător
Buna ziua!Daca telefonul meu mai este in garantie o luna, iar bateria acestuia a ajuns la 85%, l-as putea trimite pentru o schimbare de baterie chiar daca nu se afla sub 80%?
5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember
@Stefi: Bun venit in Comunitate. Daca telefonul are vreun defect care se rezolva in service si este in garantie il poti trimite. Bateria nu cred ca necesita schimbarea in service atat timp cat este functionala si nici nu se va schimba pentru aceasta constatare descrisa de tine.

Jay
Campion certificat
@Stefi, in certificatul de garantie ai verificat ce scrie despre baterie? Este foarte posibil sa nu aiba 2 ani, cum este garantia telefonului.. Sa cumperi un telefon si sa observi in 1-2 luni ca nu tine bateria, nu este ok si, trebuie dus in service sa se constate si sa se dea o solutie, insa, dupa 2 ani, fara o luna, nu-ti va schimba nimeni un consumabil a carui durata de viata cam asta este..

FaraUnID
Campion certificat
Strict in cazul de fata sunt slabe sansele sa-ti schimbe bateria pe garantie. Vor gasi nod in papura si vor spune ca este uzura normala datorita utilizarii excesive sau faptul ca nu au fost respectate, in mod corespunzator, ciclurile de reincarcare / descarcare.

Vio73
#StarMember
Nu cred că poți face acest lucru decât dacă bateria se descarcă rapid. Îți dai seama că ei trimit telefonul cu totul în service și acolo trebuie să constate o problemă reală.

DanielaH
Moderator
@Stefi, care mai este situația cu telefonul? L-ai dus în service? Te așteptăm să revii cu informații.